Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Νομίζω ότι μιλήσαμε πολύ για τον Λιάγκα. Καλή συνέχεια σε o,τι κάνει» | Pagenews.gr
Pagenews team 18 Δεκεμβρίου 2017, 08:31

Για την επιστροφή του στην late night ζώνη, μετά το τέλος του NOMADS και την ύπαρξη του Late Night Με Τον Γιώργο Λιάγκα, μιλά σε συνέντευξή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Δεν έχω παρακολουθήσει το Late Night γιατί βρίσκομαι στις Φιλιππίνες και εδώ δεν υπάρχει η δυνατότητα να δούμε ούτε βιντεάκι στο youtube. Όταν γυρίσω στην Ελλάδα, σίγουρα θα το δω», λέει, στο TV Έθνος και τον Αλέξη Μίχα, ο παρουσιαστής.

Όταν τον ρωτούν «αν χωράνε δύο άσπονδοι συνάδελφοι στην ίδια ζώνη του καναλιού», ο Γρηγόρης επισημαίνει πως «να σου θυμίσω ότι τέτοιου είδους εκπομπές κάνω τα τελευταία τέσσερα χρόνια που είμαι στον ΑΝΤ1. Άρα, άλλοι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τι θεματολογία πρέπει να βρουν για να μη μοιάζει με αυτό που ήδη υπάρχει εδώ και χρόνια, και όχι εγώ. Όσο για το «άσπονδοι συνάδελφοι», δεν είχα ούτε και έχω κάτι να χωρίσω με τον Γιώργο Λιάγκα, γιατί νιώθω ότι είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι κατ’ αρχάς, αλλά και στο θέμα της παρουσίασης απέχουμε παρασάγγας.

Δε με ενοχλεί καθόλου που υπάρχει παρόμοια εκπομπή, διότι και στο εξωτερικό μπορεί να υπάρχουν ταυτόχρονα και δέκα παρόμοιες εκπομπές. Ο καθένας τις παρουσιάζει με τον τρόπο του. Σίγουρα στην Ελλάδα οι καλεσμένοι είναι περιορισμένοι, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει η κάθε εκπομπή να το λύσει μόνη της». 

Παράλληλα, παραδέχεται ότι στο δοκιμαστικό με τον Γιώργο Λιάγκα, που είχαν κάνει προ ετών στο Mega, ήταν τόσο διαφορετικοί που παρουσίαζε ενδιαφέρον, ενώ ξεκαθαρίζει πως τώρα δεν θα συνεργαζόταν μαζί του.

Όταν ο δημοσιογράφος του ζητά να επισημάνει τις διαφορές τους ως παρουσιαστές, καταλήγει: «νομίζω ότι μιλήσαμε πολύ για τον Γιώργο Λιάγκα. Εύχομαι να είναι καλά αυτός και τα παιδιά του και όσοι αγαπά. Και καλή συνέχεια σε ότι κάνει!».

Tags: