Αθλητισμός

Κόμπι Μπράιαντ: Αποσύρθηκαν οι φανέλες του θρυλικού ΝΒΑer (pics & vid)

Κόμπι Μπράιαντ: Αποσύρθηκαν οι φανέλες του θρυλικού ΝΒΑer (pics & vid)
Ο θρυλικός παίκτης του NBA, Κόμπι Μπράιαντ έχει την τιμητική του, αφού οι Λέικερς ύψωσαν στην οροφή του Staples Center τις φανέλες με την οποίες έχει αγωνιστεί.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς αποφάσισαν να τιμήσουν τον παλαίμαχο πλέον Κόμπι Μπράιαντ, αποσύροντας τις φανέλες με τα νούμερα τα οποία έχει παίξει ο θρύλος των ” λιμνανθρώπων.

Έτσι, τόσο η φανέλα με το νούμερο ”8”, όσο και εκείνη με το νούμερο ”24” υψώθηκαν στον ουρανό του Staples Center, σε μια ξεχωριστή βραδιά για τους φίλους της ομάδας, αλλά και για τον ίδιο τον Κόμπι.

Ο “Black Mamba” έχει αγωνιστεί στην ομάδα της καρδιάς του και τα 20 χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας και εκτός από τα πέντε πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει, έχει ανακηρυχθεί και δυο φορές MVP των τελικών και μια πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής περιόδου (2007-2008). Ο μέσος όρος πόντων του ήταν 25 ανά αγώνα, ενώ το ρεκόρ πόντων του είναι οι 81 με αντίπαλο τους Τορόντο Ράπτορς στις 22 Ιανουαρίου 2006.

Οι φανέλες μπήκαν σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ καλαθοσφαιριστών των Λέικερς, όποως οι Σακίλ Ο’ Νιλ, Τζέρι Ουέστ, Καρίμ Αμπτούλ Τζαμπάρ, Ουίλτ Τσαμπερλέιν.

Να θυμίσουμε ότι ο Μπράιαντ έιχε δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με των ομάδα του Λος Άντζελες στις 14 Απριλίου του 2016, σκοράροντας 60 πόντους κόντρα στους Τζαζ.

Δείτε τις εικόνες και βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments