Αθλητισμός

Πίτου Γκαρσία: ”Ο Άρης σε κάνει να νιώσεις ποδοσφαιριστής”

Πίτου Γκαρσία: ”Ο Άρης σε κάνει να νιώσεις ποδοσφαιριστής”
Ο Πίτου Γκαρσία μίλησε για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'', τη φετινή πορεία του Άρη αλλά και τα λάθη που έγιναν πέρσι.

Ο Πίτου Γκαρσία είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που εκτίμησαν αρκετά το πέρασμά τους από τον Άρη και για τον λόγο αυτόν διατηρούν σχέσεις με τον σύλλογο ακόμη και μετά τη φυγή τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γκαρσία μιλώντας στο ”Yellow Radio”:

Για το ότι βρέθηκε την Κυριακή στο γήπεδο: ”Ήρθα να δω το παιχνίδι, δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη αλλά η ομάδα είναι σε άλλο επίπεδο και έχει και τον κόσμο δίπλα της, αλλά βλέπω την ομάδα σταθερή και μακάρι να τελείωσαν οι δύσκολες χρονιές και φέτος να πάει εκεί που της αξίζει.”

Για το πως νιώθει και βλέπει τον Άρη: ”Χάρηκα που ήρθα στη Θεσσαλονίκη να δω τον Άρη. O Άρης είναι από τις λίγες ομάδες που σε κάνουν να νιώθεις ποδοσφαιριστής, όλο το κλίμα, ο κόσμος, το πάθος που βγάζει η ομάδα, εγώ όλη μου την ζωή θα είμαι ευτυχισμένος που πέρασα από τον Άρη, περάσαμε δύσκολες στιγμές αλλά τα όμορφα δεν διαγράφονται, δεν καταφέραμε τον στόχο που είχαμε να ανεβάσουμε την ομάδα, αλλά εμένα μου μένει η ηρεμία, που έδωσα όσα μπορούσα και πάντα θα είναι στο μυαλό και στην καρδιά μου ο Άρης.”

Για τα περσινά λάθη που έγιναν στην ομάδα: ”Νομίζω πως δεν είναι δικαιολογία, αλλά πέρσι όλοι βλέπαμε ότι υπήρχαν προβλήματα και με κάποιες άλλες ομάδες και δεν κρύβονται αυτά, φαινόταν ότι δεν θα ανέβει η ομάδα. Είχαμε κάνει λάθη αλλά το ποδόσφαιρο εξαρτάται και από άλλα πράγματα. Εγώ ήρθα μόνο για 6 μήνες και δεν ήμουν από την αρχή, είχαμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες πέρσι, αλλά είναι δύσκολο να φέρεις ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει τόσα χρόνια στην Α Εθνική και να περιμένεις τα ίδια αποτελέσματα και στην Β, δεν είναι ίδιο το ποδόσφαιρο της Σούπερ Λίγκ με την Φούτμπολ Λίγκ.”

Για την φετινή ομάδα: ”Κάποιοι παίκτες έχουν μάθει από τα λάθη και την εμπειρία που απέκτησαν ένα χρόνο στην κατηγορία. Εγώ όταν έχω ελεύθερο χρόνο ακολουθώ τον Άρη πάντα. Στη ζωή μου έχω μάθει όταν δεν κερδίσεις μαθαίνεις, γενικά σε όλα τα πράγματα και μετά την δυσκολία που πέρασε ο Άρης έμαθε από αυτό. Είναι σε καλό δρόμο και αν συνεχίσει έτσι με δουλεία θα ανέβει και το εύχομαι. Η ομάδα έχει 7 νίκες είναι αήττητος, πρέπει να είναι σε ηρεμία αλλά να μην χαλαρώνει γιατί ακόμη δεν τελείωσε τίποτα.”

Για το αν κρατάει επαφές με κάποιους παίκτες του Άρη: ”Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μιλήσει με τα παιδιά, αλλά έχω καλές σχέσεις με όλους και ένα τηλέφωνο και έναν καφέ και με τον Σόουζα όταν έρχομαι Θεσσαλονίκη βρισκόμαστε. Πέρσι το καλό ήταν ότι είχαμε πολύ καλά παιδιά στον Άρη, αλλά αυτό που μας πόνεσε ήταν ότι δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε σαν ομάδα, το ζήσαμε με πάθος είχαμε και το άγχος και την πίεση και είναι λογικό να το έχεις αυτό, γιατί παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης. Μέσα από όλα αυτά λοιπόν πρέπει να βγει κάτι θετικό γιατί είναι δύσκολο να παίζεις με 15.000 κόσμο στο γήπεδο και είναι βαριά η φανέλα του Άρη, αλλά με δουλειά θα ανέβει η ομάδα.”

Για το γήπεδο και τον κόσμο του Άρη: ”Όταν πατάς στο Χαριλάου νιώθεις πιο ποδοσφαιριστής είναι μοναδικό και η ατμόσφαιρα θυμίζει Αργεντινή. Είναι από το πιο όμορφο γήπεδο, σου βγάζει ένα πάθος από μόνο του το Χαριλάου όταν μπαίνεις μέσα.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments