Αθλητισμός

Προπονητές σε… κρίση

Προπονητές σε… κρίση
Δέκα αλλαγές προπονητών σε συνολικά 15 αγωνιστικές είχαμε στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αποχώρησε από την Κέρκυρα, αφού η ομάδα του δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και ήδη ο Άγγελος Αναστασιάδης ακούγεται σαν πιθανός αντικαταστάτης του. Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη αλλαγή προπονητή μέσα στη σεζόν για την Κέρκυρα, αφού είχε προηγηθεί αυτή του Ελευθερόπουλου. Και συνολικά δέκα προπονητές έχουν φύγει από τον πάγκο όλων των ομάδων.

Υπάρχουν δε τρεις ομάδες, εκτός από την Κέρκυρα είναι και ο Απόλλων Σμύρνης με τη Λάρισα, που έχουν αλλάξει δις τους τεχνικούς τους. Συνολικά επτά σύλλογοι της Superleague προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή από την έναρξη της σεζόν (ο Στανόγεβιτς έφυγε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα) και είναι αξιοσημείωτο ότι -φυσιολογικά- οι τρεις είναι οι τελευταίοι στη βαθμολογία, άλλοι δύο όμως βρίσκονται στο ρετιρέ (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ)!

Συνολικά, μετά από 15 αγωνιστικές έχουμε 10 αλλαγές προπονητών.

Αναλυτικά αυτοί είναι οι:

Ολυμπιακός: Χάσι (Λεμονής)

ΠΑΟΚ: Στανόγεβιτς (Λουτσέσκου)Αστέρας Τρίπολης: Βεργέτης (Παντελίδης)Λάρισα: Πάους, Ματάισεν (Φυντάνης)Απόλλων Σμύρνης: Μάντζιος, Βούλιτς (Παράσχος)Κέρκυρα: Ελευθερόπουλος, Βοσνιάδης (-)Πλατανιάς: Παράσχος (Ρόκα)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments