Αθλητισμός

Σπανός – Μυροφορίδης: ”Μην ασχολείστε με τις μεταγραφές – Μόνο νίκη στο Αίγιο”

Σπανός – Μυροφορίδης: ”Μην ασχολείστε με τις μεταγραφές – Μόνο νίκη στο Αίγιο”
Το μήνυμα που έστειλε ο Δημήτρης Σπανός και ο Παύλος Μυροφορίδης στους ποδοσφαιριστές του Άρη εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Το νικηφόρο σερί του Άρη διακόπηκε στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, καθώς οι Κρητικοί έφυγαν από το ”Κλεάνθης Βικελίδης” με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0).

Το αποτέλεσμα αυτό δεν ήταν καταστροφικό για την ομάδα του Άρη, ωστόσο διέκοψε μια πορεία η οποία έμοιαζε ”ξέφρενη”. Για τον λόγο αυτό, ήρθε και η παρέμβαση του Δημήτρη Σπανού και του Παύλου Μυροφορίδη.

Τόσο ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου όσο και ο προπονητής των ”κιτρίνων” θέλησαν να παρέμβουν μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Οι δυο τους ανέφεραν ότι πρέπει να μείνει στην ”ιστορία” το ματς με τον ΟΦΗ και να γίνει επανεκκίνηση του σερί, αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναιγιάλειο. Παράλληλα, οι δύο άνδρες τόνισαν στους παίκτες ότι δεν πρέπει να τους απασχολεί το οτιδήποτε αφορά την επικείμενη μεταγραφική περίοδο, καθώς άπαντες λαμβάνουν εμπιστοσύνης από τους ανθρώπους του συλλόγου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments