Αθλητισμός

Τρίκαλα – ΠΑΟΚ 1-5: ”Κλείδωσε” την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Τρίκαλα – ΠΑΟΚ 1-5: ”Κλείδωσε” την πρόκριση ο ΠΑΟΚ
Τρίκαλα - ΠΑΟΚ 1-5: Ο Λέο Μάτος έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του ΠΑΟΚ (5'), ο Πάνος ισοφάρισε προσωρινά (15'), αλλά ξανά ο Μάτος (57'), ο Μπίσεσβαρ (70'), ο Κάμπος (80') και ο Σάκχοφ (94') ''τελείωσαν'' ουσιαστικά την υπόθεση-πρόκριση για την ομάδα του Λουτσέσκου από το πρώτο ματς.

Τρίκαλα – ΠΑΟΚ 1-5: Στο πρώτο ημίχρονο τα πάντα ήταν… μοιρασμένα, καθώς ο ΠΑΟΚ έφτασε μεν στο γκολ με τον Λέο Μάτος, αλλά ο Πάνος ισοφάρισε, με το αποτέλεσμα να διατηρείται έως την ανάπαυλα. Ωστόσο, στο β’ μέρος, ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος για να τελειώσει τη δουλειά, όπερ και εγένετο, χάρη στα γκολ των Βαρέλα, Μπίσεσβαρ, Κάμπος και Σάκχοφ.

Στο 5ο λεπτό, ο Πρίγιοβιτς πλάσαρε από πλεονεκτική θέση, ο Αποστολίδης απόκρουσε προσωρινά, αλλά ο επερχόμενος Μάτος άνοιξε το σκορ (0-1). Δέκα λεπτά αργότερα, τα Τρίκαλα απάντησαν, όταν από τη σέντρα του Γκόλια, ο Πάνος σηκώθηκε ανενόχλητος για κεφαλιά, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι (1-1, 15′).

Η… τετραπλή απάντηση του ΠΑΟΚ στο γκολ των Τρικάλων ήρθε στο δεύτερο μέρος. Στο 57ο λεπτό, ο Μάτος με περιπετειώδη τρόπο σημείωσε εκ νέου γκολ δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του Λουτσέσκου (1-2, 57′).

Στο 70ο λεπτό, ο Πρίγιοβιτς έβαλε τον… μανδύα του δημιουργού, πέρασε εξαιρετική μπαλιά στον Μπίσεσβαρ και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Αποστολίδη (1-3, 70′). Τέλος, στο 80ο λεπτό, ήρθε η σειρά του Τζάλμα Κάμπος να σκοράρει, λαμβάνοντας τη μπάλα από τη σέντρα του Σάκχοφ (1-4, 80′).

Στις καθυστερήσεις, ο Μυστακίδης, ο οποίος επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 8 μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού, δοκίμασε τον Αποστολίδη με μια εντυπωσιακή κεφαλιά, αλλά ο γκολκίπερ των Τρικάλων κράτησε το σκορ ως έχει, αλλά στην τελευταία φάση, ο Σάκχοφ με κοντινή κεφαλιά, έβαλε το ”κερασάκι” στην τούρτα (1-5, 94′).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments