Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Μαρτυρία-φωτιά για το έγκλημα και τη σχέση της πεθεράς με τον αστυνομικό

Άγιοι Ανάργυροι: Μαρτυρία-φωτιά για το έγκλημα και τη σχέση της πεθεράς με τον αστυνομικό
Η οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Όσο περνάνε οι ώρες, αυξάνονται οι μαρτυρίες για την υπόθεση. Συγγενικό πρόσωπο αναφέρθηκε στην κακή σχέση του αστυνομικού με την πεθερά του.

Η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων απασχολεί τις Αρχές, με το έγκλημα να παίρνει νέα τροπή έπειτα από τις καταθέσεις των συγγενικών προσώπων.

Σύμφωνα με όσα έχουν πει μέχρι στιγμής, άτομα του περιβάλλοντος της οικογένειας, υπήρχε μια ένταση στη σχέση του αστυνομικού με την πεθερά του σε πρώτη φάση, η οποία όμως «δηλητηρίαζε» και την σχέση του με την 48χρονη σύζυγό του, με την οποία είχε δεσμό επί χρόνια και παντρεύτηκαν το 2012.

Λίγο μετά τον γάμο απέκτησαν και το κοριτσάκι τους, το οποίο ήταν περίπου 3,5 ετών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι συγγενείς του δράστη και αυτόχειρα, λένε ότι η πεθερά του ήταν αντίθετη στο γάμο της κόρης της, γιατρού ρευματολόγου και απαξίωνε διαρκώς τον γαμπρό της.

Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι η πεθερά πίεζε την κόρη της να χωρίσει τον δράστη.

Επίσης, λένε ότι υπήρχε κόντρα ανάμεσα στον αρχιφύλακα και την πεθερά, επειδή αυτός της ζητούσε να γράψει στην κόρη της το διαμέρισμά της, στον 1ο όροφο, ώστε να μεταφέρει εκεί το ιατρείο της για να είναι κοντά στο παιδί και αυτό έκανε ακόμα μεγαλύτερη την ένταση που ήδη υπήρχε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments