Δημήτρης Καμμένος: Επίθεση στους «53» του ΣΥΡΙΖΑ | Pagenews.gr
Pagenews Team 19 Δεκεμβρίου 2017, 11:18

Ο Δημήτρης Καμμένος από το βήμα της βουλής όπου διεξάγεται η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό 2018, έστρεψε πρώτα τα πείρα του κατά των 53 με αφορμή την δήλωση που έκανα πριν λίγες μέρες και με την οποία χαρακτηρίζουν οδυνηρή την συμπαράταξη του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.

«Δυσαρεστήθηκα από τη δήλωση των 53 που λένε ότι είναι οδυνηρή η συγκατοίκηση με τους ΑΝΕΛ για ποιους είναι οδυνηρή για τους 144 ή για μας τους 9; Είναι οδυνηρό που συνεισηγούμαστε και έχουμε πάρει όλοι το βάρος; Για ποιους είναι οδυνηρό;¨"

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στο θέμα της Θράκης και εξέφρασε για ακόμη μια φορά την διαφωνία του με την εκλογή μουφτή. "Εμμένω στη διαφωνία που είχα για το ζήτημα της Θράκης . Είναι πολύ δύσκολο το ζήτημα. Θα διαβάσω την κατήχηση Ερντογάν. Ηχογραφήθηκε από κινητό και δυστυχώς ο κ. Αμανατίδης δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί δεν είχε άμεση μετάφραση. Είπε ο Ερντογάν: “Μία σημαία, μία πατρίδα, ένα κράτος. Δεν υπάρχουν διακρίσεις. Θα είμαστε ένα. Όλοι μαζί θα είμαστε. Τουρκία”. Και θέλετε εσείς να ψηφίσω τον μουφτή από τη βάση. Αυτό θέλουμε;"

Ο κ. Καμμένος με επικριτικό τρόπο σχολίασε και τις βολές που δέχεται από βουλευτές που ΣΥΡΙΖΑ όπως παραδείγματος χάριν από την Σία Αναγνωστοπούλου η οποία σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι τον χαρακτήρισε μη σοβαρό και ότι δεν θέλει να ασχοληθεί μαζί του.

"Κύριοι αν εγώ δεν είμαι σοβαρός όπως είπε μια συνάδελφος να με σεβαστείτε. Να σεβαστείτε την ψήφο μου κι αυτό που κάνω τρία χρόνια. Να σεβαστείτε αυτά που πέρασα όταν έφυγα από υπουργός εκείνο το βράδυ και τους εκβιασμούς που δέχθηκε η οικογένεια μου. 

Στηρίζουμε την πατρίδα, στηρίζουμε την κυβέρνηση αλλά όλα έχουν ένα όριο. Μιλάω και επί προσωπικού. Και δεν περιμένω κανείς να με χειροκροτήσει".

TAGS: