Τζορτζ Κλούνει: Η μέρα που χάρισε από 1 εκατομμύριο δολάρια στους φίλους του | Pagenews.gr
Pagenews Team 19 Δεκεμβρίου 2017, 09:27

Κανείς είναι η σωστή απάντηση για πολλούς και διάφορους λόγους καθώς ο Τζορτζ Κλούνεϊ εκτός από "ψυχή της παρέας", πανέξυπνος και ξεχωριστός ηθοποιός είναι και πολύ ανοιχτοχέρης. Μια κατηγορία, από μόνος του, όπως λένε οι φίλοι του μάλιστα.

"Είναι μια παρέα που τη λέμε "Τ’ αγόρια" θυμάται ο Ράντι Γκέρμπερ, επιχειρηματίας κι επί σειρά ετών φίλος του Τζορτζ Κλούνεϊ. "Μια μέρα, ο Τζορτζ τηλεφώνησε σ’ εμένα και στα "Αγόρια" κι είπε "Σημειώστε στην ατζέντα σας, 27 Σεπτεμβρίου 2013. Θα έρθετε όλοι σπίτι μου για φαγητό"".

Όταν έφτασαν, βρήκαν πάνω στου καθενός την καρέκλα, γύρω στο τραπέζι, από ένα δερμάτινο ντιζαϊνάτο σακίδιο. Ανοίγοντας τα σακίδια, ανακάλυψαν μέσα στο καθένα «ένα εκατομμύριο δολάρια, σε χαρτονομίσματα των 20 δολαρίων» αναφέρει στο E! News.

"Ακούστε, παιδιά, είπε ο Τζορτζ, θέλω να ξέρετε πόσο σημαντικοί ήσασταν για μένα και πόσο μετράτε στη ζωή μου. Ήρθα στο Λος Άντζελες, κοιμήθηκα στον καναπέ σας" συνέχισε ο 55χρονος ηθοποιός. "Είμαι τόσο τυχερός στη ζωή μου να έχω όλους εσάς και δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα χωρίς όλους εσάς. Άρα, έχει σημασία, πραγματικά, για μένα ν’ ανταποδώσω, όσο είμαστε ακόμα μαζί. Κατά συνέπεια, θέλω ν’ ανοίξετε τα σακίδιά σας" είπε και όλοι εκτίμησαν για έναν α ακόμα λόγο τον οσκαρικό ηθοποιό.

TAGS: