Αθλητισμός

Ξέσπασμα και έκκληση από Γιαννάκη

Ξέσπασμα και έκκληση από Γιαννάκη
Τι ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νίμπουργκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τη Νίμπουργκ:

«Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Εμείς είχαμε απουσίες, όπως αυτή του Μπένσον που αισθανόταν πόνους. Παίξαμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Στην Τσεχία παίζει χωρίς αντίπαλο. Παρατηρώ ότι δεν είμαστε ενωμένοι. Ήρθα για να δώσω κίνητρο και να προσφέρω θετικά πράγματα. Θυμάμαι από την εποχή που ήμουν παίκτης, ότι εμείς φέρναμε τον κόσμο στο γήπεδο. Τώρα πρέπει να γίνει το αντίθετο. Στο πρώτο μέρος αισθανθήκαμε πίεση, αλλά στο δεύτερο τρέξαμε και παίξαμε επιθετικά. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Είναι δύσκολο να παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα με ελλείψεις παικτών και οι μεγάλες ομάδες έχουν μεταπτώσεις στην απόδοση τους. Αυτό που είχαμε σήμερα ήταν η μεγάλη επιθυμία και το ομαδικό πνεύμα». 

Για το γεγονός ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση: «Ελπίζουμε ότι θα έχουμε κάποιες προσθήκες μέσα στο επόμενο διάστημα για να μπορέσουμε να δουλέψουμε καλύτερα. Μας λείπουν παίκτες και δεν μπορούμε να κάνουμε καλή προπόνηση. Η Νίμπουρκ πέτυχε κάποια μεγάλα σουτ στα τελευταία λεπτά. Το παλέψαμε, συγχαρητήρια στην ομάδα για την προσπάθεια. Δεν περιμένουμε να έρθουν παίκτες υψηλού επιπέδου όπως τα προηγόυμενα χρόνια, αλλά άτομα που θα στηρίξουν την προσπάθεια που κάνουμε».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Η ομάδα τον έχει ανάγκη. Ελάτε στο γήπεδο. Η νευρικότητα που υπάρχει, δεν δημιουργεί ανθρώπους που θα δουλέψουν υπέρ της ομάδας. Χρειαζόμαστε συμπαράσταση. Αν θέλαμε να παίζαμε όλοι σαν τον Νικ στην εποχή μου, θα είχαμε πλακωθεί. Δεν είναι όλοι Νικ. Άλλος θα είναι Δοξάκης, άλλος Λυπηρίδης, άλλος Λευτέρης. Ας είναι κάποιος φίλαθλος. Δεν είναι ωραίο να αγαπάς αυτή την ομάδα»;

Για την στάση της διοίκησης: «Πρέπει να είμαστε στην ίδια πλευρά. Όταν μιλάω στους παίκτες και είμαι σε ένταση, στόχος μου δεν είναι να τους κριτικάρω, αλλά να τους παρακινήσω να κάνουν περισσότερα πράγματα. Τώρα που μιλάω εδώ, το κάνω για να γίνετε καλύτεροι επαγγελματίες. Το ίδιο ισχύει και για τη διοίκηση. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και το ξέρετε. Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν, γυρίζουν την πλάτη. Ούτε καν μιλούν για την ομάδα. Παίζουμε χωρίς ξένους και αυτοί που έφυγαν, δεν έφυγαν ακόμα απλά δεν παίζουν και είναι εκτός ρόστερ. Για να φύγουν, υπάρχει κάποια διαδικασία. Το να δείχνω κάποιον με το δάχτυλο είναι εύκολο. Είναι δεδομένο ότι η διοίκηση πρέπει να φέρει παίκτες. Μπορώ να δουλέψω με οποιοδήποτε παιδί, αρκεί να ξέρουμε τι μπορεί να κάνε. Όταν ήρθα, ήμουν σίγουρος ότι όλα αυτά θα συμβούν. Αυτό όμως που δεν μπορούσα να πιστέψω, είναι ότι πολλοί άνθρωποι που μπορούν να στηρίξουν την ομάδα, δεν το κάνουν. Η ομάδα είναι μεγάλη και θα γίνει μεγαλύτερη όταν καταλάβουμε ότι το άθλημα είναι ομαδικό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θέλω αυτά τα παιδιά που παίζουν, να παλεύουν. Εγώ είμαι εδώ για να δουλέψω και να τσαλακωθώ. Δεν φοβάμαι. Έχω ξεκινήσει από πολύ χαμηλά. Με έχετε δει να τα… σπάω εδώ μέσα, αλλά έκανα και βουτιές, αυτό θέλουμε. Μία ομάδα που παλεύει και να δημιουργήσουμε ποιότητα. Αυτή τη στιγμή, χρειαζόμαστε πράξεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments