Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του ξανά για την πρωτιά

Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του ξανά για την πρωτιά
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στις 21:00 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο κόσμος του αναμένεται να είναι το ''όπλο'' που θα του δώσει την νίκη.

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της EuroLeague, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στις 21:00 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι Πειραιώτες που μέχρι πρωτινός μοιραζόντουσαν την πρώτη θέση με τους Ρώσους, αλλά η ήττα στην Βαμβέργη από την Μπάμπεργκ τους καθήλωσε, ψάχνουν την νική προκειμένου να επιστρέψουν στην κορυφή.

Οι απουσίες για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι αρκετές αφού εκτός του Τιλί που απουσιάζει από την αρχή της σεζόν, το παιχνίδι χάνει και ο Αγραβάνης αφού μετά τον τραυματισμό χάνει οριστικά το υπόλοιπο της σεζόν. Ανησυχία υπάρχει και για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση στον αστράγαλο.

Το παιχνίδι σημαδεύεται από την επιστροφή του Χάινς, που έρχεται στο ΣΕΦ για ακόμη μια φορά ως αντίπαλος.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του τζάμπολ της αναμέτρησης, εξέφρασε την επιθυμία του ίδιου και των παικτών του για να γεμίσει το γήπεδο και όπως όλα δείχνουν, αυτό θα συμβεί, αφού μονάχα 1.000 μαγικά χαρτάκια απομένουν χωρίς κάτοχο.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (20/12):

-19:00 Χίμκι-Αναντολού Εφές 

-21:00 Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας   

-21:45 Αρμάνι Μιλάνο-Μπασκόνια 

-22:00 Μπαρτσελόνα-Μάλαγα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments