Αθλητισμός

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-4: ”Πάρτι” πρόκρισης στο Αγρίνιο για την ΑΕΚ

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-4: ”Πάρτι” πρόκρισης στο Αγρίνιο για την ΑΕΚ
Παναιτωλικός - ΑΕΚ 0-4: Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έβαλε τις βάσεις (45'), με τους Μπακασέτα (46'), Γκάλο (65') και Γιακουμάκη (88') να ακολουθούν, δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα του Χιμένεθ να ''κλειδώσει'' από το πρώτο ματς την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παναιτωλικός ΑΕΚ 0-4: ”Καθάρισε” την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι η ΑΕΚ, έστω κι αν χρειάστηκε το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λάζαρου στην εκπνοή του πρώτου μέρους ώστε να πάρει την απαραίτητη φόρα.

Σε γενικές γραμμές, η ομάδα του Χιμένεθ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, ωστόσο όσες φορές βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απέναντι από τον Κυριακίδη… κλωτσούσε τη μοίρα της (20′, 27′ Λάζαρος), αλλά στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ο Ζαχαριάδης υπέδειξε πέναλτι στο τράβηγμα του Κονέ από τον Μάρκο Πάουλο, με τον Χριστοδουλόπουλο να μη λαθεύει, ”σπάζοντας” το ”ρόδι” (0-1, 45′).

Με το… καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ έδιωξε κάθε αμφιβολία για την έκβαση του ματς, όταν ο Λόπες γύρισε στον Μπακασέτα και εκείνος με δύσκολη προβολή, πιεζόμενος αρκετά, έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στην εστία των γηπεδούχων (0-2, 46′).

Το ωραιότερο της βραδιάς σημειώθηκε από τον Γκάλο, που θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με την έμπνευσή του να τον βγάζει… ασπροπρόσωπο, καθώς νίκησε τον Κυριακίδη και σημείωσε ένα αξιόλογο τέρμα (0-3, 65′) το οποίο όμως δεν πανηγύρισε λόγω πρότερου βίου στο Αγρίνιο.

Το φινάλε ”γράφτηκε” πριν την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας, όταν ο Αϊντάρεβιτς έβγαλε μπαλιά για τον Κλωναρίδη, εκείνος έκανε το ίδιο για τον Γιακουμάκη, που από κοντινή απόσταση δεν δυσκολεύτηκε να δώσει πανηγυρικό τόνο στην επικράτηση της ΑΕΚ, που φεύγει από το Αγρίνιο ως θριαμβεύτρια (0-4, 88′).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments