Παπακυριάκης: «Εμπόλεμη κατάσταση στον Άρη, μόνη λύση η ενότητα» | Pagenews.gr
Pagenews team 20 Δεκεμβρίου 2017, 20:16

Αναλυτικά τα όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό: 

Για το αν θα επιστρέψει ο Λευτέρης Αρβανίτης στον Άρη: «Αν αποκατασταθεί η αλήθεια δεν έχω αναλάβει τίποτα ούτε ανέλαβα πότε, η θέση μου εμένα είναι ότι πάντα προσπαθούσα να είμαι γεφυροποιός σε όποιο πρόβλημα υπήρχε, μεταξύ των μελών του ΔΣ γιατί μόνο με ομόνοια και ενότητα μπορεί αυτός ο τεράστιος οργανισμός να προχωρήσει. Εγώ είχα μιλήσει προχθές με τον κύριο Λάσκαρη και να πούμε ότι όλο αυτό το διάστημα που απείχε ο κύριος Αρβανίτης, εγώ βρισκόμουνα για λόγους τάξης και  γιατί σέβομαι και τιμώ όποιον άνθρωπο έχει ασχοληθεί με τα δρώμενα του Άρη και τον ενημέρωνα και ήμασταν σε μια επικοινωνία φιλική».

Ενώ συνέχισε: «Θεωρώ ότι αυτή την στιγμή επειδή ο Άρης είναι σε εμπόλεμη κατάσταση, με αυτά που πρέπει να φέρει εις πέρας δεν περισσεύει κανείς,  όλοι μαζί ή όποιος  μπορεί να βοηθήσει διοικητικά για να αλλάξει το κλίμα, γιατί μόνο αν αλλάξει το κλίμα θα μπορέσει ο Άρης να προχωρήσει. Το πιστεύω και θα το πιστεύω πάντα. Υπήρξε μια φημολογία ότι εγώ έχω αναλάβει και θα ήθελα να σας πω ξεκάθαρα ότι δεν έχω αναλάβει τίποτα. Πρόταση μου ήταν είναι και πάντα θα είναι, δεν μπορώ να φανταστώ τον Άρη και το ΔΣ να διοικείται μόνο από ένα παιδί το οποίο πληρώνει, από τον Μάνο, αμαρτίες όλων μας».

Για την πρόταση να ενωθούν και να διοικήσουν όλοι μαζί: «Πιστεύω ότι ο φίλος μου, πάνω από όλα και μετά συνεργάτης Νίκος Λάσκαρης, πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει με τον Άρη, να γίνει ένα ενωτικό ΔΣ για μένα, πρέπει να λειτουργήσει αυτόνομα, με ανθρώπους που θέλουν να μπουν στην φωτιά και βοηθήσουν τον Άρη να βγει από την δύσκολή θέση.

Πρέπει να πάρουμε νίκες, να διορθώσουμε  το αγωνιστικό κομμάτι και να δώσουμε μάχες να επανέλθει όσο το δυνατόν γίνεται η αξιοπιστία, γιατί βαλλόμαστε από παντού τώρα και δικαίως».

Για το πότε μίλησε με τον Αρβανίτη, τον Λάσκαρη και το ποια στάση κρατάει:  «Με τον Νίκο Λάσκαρη μιλήσαμε προχθές είχαμε μια μεγάλη κουβέντα και με τον κύριο Αρβανίτη μίλησα εχθές και μιλάμε μία φορά την εβδομάδα, για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Άρη. Ο Λευτέρης είχε πει σε εμένα προσωπικά, ότι θέλει να  βοηθήσει τον Άρη να βγει από την δύσκολή θέση και ο Νίκος είναι θετικός αλλά καλό είναι να το ακούμε από τον ίδιο και τι σκοπούς έχει. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, ότι ουδέποτε πήρα εντολή ή έχω αναλάβει κάτι τέτοιο, γιατί διάβασα ένα δημοσίευμα, που δεν έχω καμία σχέση και ούτε ο Νίκος μου είπε πάρε τηλέφωνο τον Λευτέρη και λύσε αυτό το θέμα. Ήταν μια κουβέντα η οποία έγινε μεταξύ εμού και του Νίκου Λάσκαρη, ανταλλάξαμε απόψεις και έμεινε εκεί. Δεν είναι το θέμα μόνο ο Λευτέρης Αρβανίτης,αλλά για οποιονδήποτε θέλει και μπορεί να έρθει και να βοηθήσει».

Για το αν έχουν ειπωθεί ονόματα για το συμβούλιο: «Αν είμαστε σύμφωνοι σε αυτό, νομίζω και τα ονόματα θα βρεθούνε,αφού εγώ είμαι ανοιχτός για οποιανδήποτε, ακόμα και αν χρειάζεται να πάω στο σπίτι μου.Για να είμαστε ξεκάθαροι πάνω από όλα είναι ο Άρης».

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη που ανέφερε εχθές, ότι οι Αρειανοί παράγοντες γύρισαν την πλάτη στην ομάδα: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, γιατί δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεται ο κύριος Γιαννάκης. Δεν ξέρω τι επαφές είχε ο κόουτς και τι συζητήθηκε».

Για το αν υπάρχει δυνατότητα για ενίσχυση και αν ενημερώθηκε για την συζήτηση του Γιαννάκη με τον Νίκο και Μάνο Λάσκαρη:  «Δεν γνωρίζω τι ειπώθηκε μεταξύ τους, αλλά και το τι βοήθεια μπορεί να προσφέρει, γιατί είναι γνωστό ότι μεταξύ Σεπτέμβρη και Νοέμβρη προσέφερε πολύ μεγάλη βοήθεια. Το τι άλλο μπορεί να προφέρει και αν μπορεί, θα μας το πει ο ίδιος και αν δεν μπορεί να προσφέρει, θεωρώ ότι έχει δώσει αρκετά. Με βάση το πρόβλημα αυτή τη στιγμή που έχει και εκεί έρχεται ένα σωστό ενωμένο ΔΣ να μπορέσει να βγάλει την χρονιά μέχρι το καλοκαίρι».

Θα πρέπει να κοιτάξουμε όλες τις σωστές παραμέτρους, για να πάψει να λοιδορείται  μια οικογένεια και μια κατάσταση, η οποία κάνει κακό και στον Άρη θα πρέπει να κοιτάξουμε όλοι μαζί το καλό της ομάδας και του συλλόγου και να βγούμε από αυτή την κατάσταση».

Για το αν ο Γιαννάκης παραμένει στο κάδρο της ομάδας: «Με αυτά δεν ασχολούμαι, προπονητής της ομάδας είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης ο οποίος έδωσε ένα μεγάλο αγώνα αλλά θα πρέπει ο Άρης να έχει και μια διοίκηση. O Γιαννάκης είναι κόουτς και πρέπει να έχει και διοίκηση δίπλα του, στιβαρή και ενωμένη».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Παναγιώτη Γιαννάκη: «Με τον Παναγιώτη σαφέστατα και έχω επαφές και πιστέψτε με δεν κοιμάται τα βράδια με την εξέλιξη της ομάδας».

Για το αν έχει μεταβληθεί καθόλου εκείνος ο προϋπολογισμός που είχε γίνει το καλοκαίρι: «Έχει μεταβληθεί κατά πολύ δυστυχώς, γιατί η πορεία της ομάδας και όσα έλαβαν χώρα και προς θεού μην θεωρηθεί ότι τα βάζω με τον κόσμο, ο κόσμος δεν τον στηρίζει και δεν έρχεται στο γήπεδο και γιατί να έρθει; Πονάω που το λέω.

Δεν υπάρχουν τα έσοδα που υπολογίζουμε, φυσικά και δεν φταίει ο κόσμος, γιατί πληρώνει εισιτήριο για να έρθει να δει υγεία και υγεία δεν έχει δει ακόμα από εμάς και για όλο αυτό είμαστε εμείς υπεύθυνοι και όχι ο κόσμος. Πρέπει να γίνει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια μέχρι το καλοκαίρι,ώστε να υλοποιήσουμε τον στόχο να μείνουμε ζωντανοί. Μετά από αυτό εγώ θα είμαι αισιόδοξος».

Για τα χρήματα που έβαλε ο κύριος Λάσκαρης αυτό το διάστημα και αν βοήθησαν: «Έχουν βοηθήσει σε απίστευτο βαθμό. Υπάρχουν πολλά θέματα που έχουν πέσει στο τραπέζι και χρειάζεται αγώνας.

Εύχομαι ειλικρινά να βρεθεί λύση και η λύση είναι μόνο η ενότητα, χωρίς να περισσεύει κανένας».

Tags: