Lifestyle

Ίαν ΜακΚέλεν: “Γνωρίζω ηθοποιούς που πρόσφεραν σεξ για ένα ρόλο”

Ίαν ΜακΚέλεν: “Γνωρίζω ηθοποιούς που πρόσφεραν σεξ για ένα ρόλο”
Ο Ίαν ΜακΚέλεν έκανε μία δήλωση που θα συζητηθεί.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός σερ Ίαν ΜακΚέλεν υποστήριξε ότι γνωρίζει πολλές ηθοποιούς που στην αρχή της καριέρας τους ήταν διατεθειμένες να προσφέρουν σεξ σε σκηνοθέτες και παραγωγούς με σκοπό να πάρουν έναν ρόλο στην μεγάλη οθόνη.

Μια τέτοια δήλωση έρχεται σε μια περίοδο όπου οι όλο και περισσότερες γυναίκες ηθοποιοί καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση στο Χόλιγουντ.

Στη συνέχεια, ο 78χρονος Βρετανός ηθοποιός που έχει υποδυθεί τον Γκάνταλφ στην επιτυχημένη σειρά «Άρχοντας των δαχτυλιδιών» επικρότησε τη στάση αυτών των θυμάτων, τα οποία μίλησαν για την εμπειρία τους: «Οι άνθρωποι πρέπει να κατονομάσουν και μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο για τα θύματα να το κάνουν αυτό. Ελπίζω ότι θα περάσουμε μία περίοδο που θα βοηθήσει στην εξέλιξη του φαινομένου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Από τη δική μου εμπειρία, όταν ξεκίνησα να δουλεύω στις αρχές της δεκαετίας του ’60, ο σκηνοθέτης του θεάτρου στο οποίο δούλευα, μου έδειξε κάποιες φωτογραφίες που του έδωσαν γυναίκες, οι οποίες ήθελαν δουλειά… κάποιες από αυτές είχαν στο κάτω μέρος της φωτογραφίας ”DRR” – directors’ rights respected: Με άλλα λόγια, αν μου δώσεις μια δουλειά, μπορείς να κάνεις σεξ μαζί μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments