Δημήτρης Τζανακόπουλος: Το 2019 οι εκλογές | Pagenews.gr
Pagenews Team 20 Δεκεμβρίου 2017, 11:03

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επέμεινε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2019 και όχι νωρίτερα όπως θέλει η Νέα Δημοκρατία.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, τόνισε ότι ο πρωθυπουργός χθες ήταν εξαιρετικά σαφής, ως προς την ημερομηνία των εκλογών.

Απαντώντας στην ερώτηση για το εάν οι κοινωνικές παροχές της κυβέρνησης, το τελευταίο διάστημα, δείχνουν εκλογές ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι η κυβέρνηση έχει αποδείξει -και πέρυσι με το κοινωνικό μέρισμα και φέτος θα αποδειχθεί- ότι λαμβάνει πρωτοβουλίες με κοινωνικό πρόσημο και δεν σχετίζονται με οποιονδήποτε εκλογικό στρατηγική.

"Προσπαθούμε να στηρίξουμε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη» υπογράμμισε και τόνισε: «Θέλουμε ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος που προσπαθούμε να χρηματοδοτούμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερους πόρους και αυτό βρίσκεται στον πυρήνα της πολιτικής μας. Πρωτίστως μας ενδιαφέρει να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις ώστε το 2018 να βγούμε από το πρόγραμμα και να έχουμε την πολιτική ελευθερία να υλοποιήσουμε πολιτικές που δεν μπορούσαμε από το 2015 έως το 2018" επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Tags: