Πολιτική

Νίκος Παππάς: Προανήγγειλε ρυθμίσεις για το Taxibeat

Νίκος Παππάς: Προανήγγειλε ρυθμίσεις για το Taxibeat
Ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής είπε ότι πρέπει να δούμε τι θα γίνει με το Taxibeat, εκτός από την Uber.

Ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς ανέφερε, κατά την ομιλία του στη Βουλή «Είμαστε υπέρ των νέων τεχνολογιών αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε καμιά περίπτωση οι νέες τεχνολογίες δεν θα γίνουν σε καμία περίπτωση όχημα παραβίασης κάθε εργατικής νομοθεσίας και κάθε ρύθμισης. Είδαμε την απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου για την UBER θα δούμε τι θα γίνει και με το Taxibeat».

Νωρίτερα και ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας επιτέθηκε στην Νέα Δημοκρατία και στα στελέχη της τα οποία όπως είπε το προηγούμενο διάστημα υποστήριζαν την uber και προσκάλεσε να αξιολογήσουν και να καταθέσω την άποψή τους για την απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου.

Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά «εσείς οι μένουμε Ευρώπη πρέπει τώρα να έχετε το θάρρος να αξιολογήσετε την απόφαση και να μας πείτε αν συμφωνείτε η διαφωνείτε αλλά και τι θα πρέπει να γίνει από δω και πέρα».

Διαβάστε επίσης: Δικαστήριο της Ε.Ε: Η Uber είναι εταιρεία ταξί και όχι εφαρμογή

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments