Αθλητισμός

Σπανός: ”Αυτά θα κάνουμε μετά τις γιορτές”

Σπανός: ”Αυτά θα κάνουμε μετά τις γιορτές”
Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη μετά το ματς με τον Παναιγιάλειο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Άρη με τον Παναιγιάλειο για τη Football League:

”Το ξέραμε ότι από την αρχή, ότι παίζαμε ένα δύσκολο ματς. Δεν ξέρω αν θα περάσουν αντίπαλοι από εδώ. Κάναμε ευκαιρίες, δημιουργήσαμε, αλλά για να κερδίσεις πρέπει να σκοράρεις. 4-5 περιπτώσεις δεν τις τελειώσαμε όπως θα έπρεπε. Και βέβαια ότι φτάνει ένα ματς σε αυτό το σημείο, στο τέλος θα μπορούσαμε να δεχθούμε ένα γκολ, και να λέγαμε που φτάσαμε σήμερα, χάσαμε και το ματς. Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε, η τύχη μας έλειψε. Μετά τις γιορτές θα επιστρέψουμε δριμύτεροι», είπε για τον αγώνα.”

Για τις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Άρης: ”Κάναμε 4-5 καθαρές ευκαιρίες. Όταν δεν το τελειώνεις και βάζεις τον αντίπαλο στο παιχνίδι, κινδυνεύεις κιόλας”.

Για το ότι κινδύνεψε η ομάδα να χάσει: ”Ένα παιχνίδι, το είπα και με τον ΟΦΗ, όταν δεν μπορείς να το πάρεις, δεν το χάνεις. Σήμερα κινδυνέψαμε άμεσα. Σε αυτό δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Άλλο η ισοπαλία, άλλο να χάσεις ένα παιχνίδι”.

Για την ενίσχυση: ”Θα καθίσουμε με τον πρόεδρο και θα μιλήσουμε για τις μεταγραφές, αλλά μερικά πράγματα φαίνονται. Υπάρχουν παιδιά που δε μπορούνε, και αυτό φαίνεται χωρίς να είσαι προπονητής….”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments