Ελλάδα

Ασωπός: Θλίψη για την Ηλιάννα – Εντοπίστηκε νεκρή

Ασωπός: Θλίψη για την Ηλιάννα – Εντοπίστηκε νεκρή
Βρέθηκε νεκρή σε γκρεμό 26χρονη Ηλιάννα που είχε εξαφανιστεί από τον Ασωπό.

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση εντοπισμού της 26χρονης Ηλιάννας Σταμαδιάνου από τους Μολάους, η οποία εξαφανίστηκε στην περιοχή του Ασωπού στις 14 Δεκεμβρίου. Σήμερα, Πέμπτη, οι αρχές την εντόπισα νεκρή σε γκρεμό, μέσα στο αυτοκίνητό της.

Η νεαρή εξαφανίστηκε από τον Ασωπό, στη Λακωνία, στις 14 του μήνα και για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί Silver Alert. Όλες αυτές τις ημέρες οι αρχές την αναζητούσαν και οι δικοί της άνθρωποι ήλπιζαν σε ένα θαύμα. Ένα ευχάριστο νέο. Ένα νέο που δυστυχώς δεν ήρθε… Σύμφωνα με το laconialive, το λευκό αυτοκίνητο της Ηλιάννας με το οποίο είχε χαθεί, βρέθηκε σε γκρεμό και συγκεκριμένα, στην περιοχή Τηγάνια.

Σύμφωνα με το NotosPress, το αυτοκίνητο της κοπέλας βρέθηκε σε απόκρημνη πλευρά στα Τηγάνια, κοντά στην Ελιά του Δήμου Μονεμβασίας. Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε στη θάλασσα κοντά στην παραλία Τηγάνια στην Ελιά, κάτω από ένα ξωκλήσι που βρίσκεται εκεί. Η 26χρονη φαίνεται πως έπεσε στο γκρεμό και «καρφώθηκε» στο βυθό.

Παρά το γεγονός ότι ομάδες αναζήτησης πέρασαν από το σημείο, δεν εντόπισαν τα ίχνη της διότι το αυτοκίνητο ήταν κάτω από την επιφάνεια του νερού καλυμμένο με φύκια. Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο δυστυχώς βρίσκεται και η άτυχη κοπέλα, εντόπισε σήμερα το μεσημέρι ψαράς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments