Πολιτική

Νίκος Δένδιας: Η βροχή των κυβερνητικών τροπολογιών κρύβει πολλά

Νίκος Δένδιας: Η βροχή των κυβερνητικών τροπολογιών κρύβει πολλά
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, σημείωσε ότι δεν θυμάται καμία ανάλογη "βροχή" τροπολογιών όχι μόνο ποσοτικά αλλά και ποιοτικά, καθώς πολλές από τις αλλαγές που προτείνονται "κρύβουν πράγματα".

Καταγγελία ότι οι 33 τροπολογίες που κατατέθηκαν χθες στη Βουλή προβλέπουν παράταση του καθεστώτος απευθείας αναθέσεων για το προσφυγικό και διαγραφή προστίμων για άγνωστα επιχειρηματικά συμφέροντα πραγματοποίησε, μέσων του ΣΚΑΪ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας.

Σημείωσε αιχμηρά πως δεν θυμάται καμία ανάλογη «βροχή» τροπολογιών όχι μόνο ποσοτικά αλλά και ποιοτικά, καθώς πολλές από τις αλλαγές που προτείνονται «κρύβουν πράγματα».

Τόνισε ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται η διγλωσσία της σημερινής κυβέρνησης, η οποία ως αντιπολίτευση στηλίτευε την νομοθέτηση μέσω πολλών τροπολογιών.

«Είναι ντροπή» να γίνονται τέτοια πράγματα από μία κυβέρνηση που κάνει μάλιστα λόγο για ηθική συμπεριφορά, υποστήριξε ο κ. Δένδιας, επισημαίνοντας μάλιστα ότι η εποχή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα μείνει στη μνήμη ως η χειρότερη νομοθετική περίοδος στη νεοελληνική ιστορία.

Ερωτηθείς εάν μία μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ θα ήταν διατεθειμένη να δεσμευθεί ειλικρινά για αναστολή της λογικής των πολλών τροπολογιών, ο κ. Δένδιας απάντησε πως το κόμμα μπορεί και πρέπει να το πράξει.

Προσέθεσε ότι ταιριάζει στο προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη να δεσμευθεί για κάτι τέτοιο και να το πραγματοποιήσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments