Αθλητισμός

ΠΑΟΚ : Συζητάει με Ατρόμητο για Κιβρακίδη

ΠΑΟΚ : Συζητάει με Ατρόμητο για Κιβρακίδη
Κίνηση έκπληξη.

Στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει την απόφαση να ενισχύσουν την ομάδα και στο δεξί άκρο της άμυνας, από την στιγμή που ο μοναδικός διαθέσιμος είναι μόνο ο Λέο Μάτος. Στο αγωνιστικό τμήμα, αφού πρώτα ζύγισαν τα πράγματα, είδαν πως δεν μπορούν μόνο με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να βγάλουν τη χρονιά. Χρειάζεται ένας ακόμα ποδοσφαιριστής δοκιμασμένος και σε ιδανική ηλικία για να υπάρξει στήριξη και μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο της ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής που έχoυν ξεχωρίσει με την μέχρι τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα είναι ο Κυριάκος Κιβρακίδης. Ο 25χρονος αμυντικός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρό του Δικεφάλου, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την διοίκηση του Ατρομήτου για την απόκτηση του.

Η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι κοντά στις 500.000 ευρώ με τις δύο ΠΑΕ να δείχνουν διάθεση να βρουν την χρυσή τομή καθώς είναι και επιθυμία του Κιβρακίδη να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Την φετινή χρονιά έχει παίξει σε 15 παιχνίδια (1392′), ενώ έχει πετύχει και δύο τέρματα.

Ο Κιβρακίδης είναι παιδί μεταναστών της Γερμανίας. Ξεκίνησε να αγωνίζεται ερασιτεχνικά σε μια ομάδα του χωριού του, στους Ακρίτες Κοζάνης, σε ηλικία 11 ετών. Ακολούθησαν ο Εθνικός Βατερού, η ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, ο Ηρακλής και στη συνέχεια ο Αιγινιακός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments