Άρης: Τι συμβαίνει με τους χορηγούς | Pagenews.gr
Pagenews Team 22 Δεκεμβρίου 2017, 17:09

Τους τελευταίους μήνες του 2017, ο Άρης έκανε τις προσπάθειες του ώστε να βρει »συμπαίκτες» όσον αφορά το οικονομικό επίπεδο, με τους Θοδωρή Καρυπίδη στην ΠΑΕ και Νίκο Λάσκαρη στην ΚΑΕ, να πραγματοποιούν επαφές για ενίσχυση.

Για το ζήτημα αυτό αναφέρθηκε ο Θοδωρής Καρυπίδης σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, θίγοντας τόσο το ζήτημα με τον Τομ Παπαδόπουλο, όσο και εκείνο με τους Τούρκους επιχειρηματίες. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Τομ Παπαδόπουλο: »Θέλω να τον ευχαριστήσω για τη χορηγία του. Αγαπάει την ομάδα και θέλει να βοηθήσει. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία σκέψη για συμπαίκτη. Οποιος έχει εκατομμύρια και θέλει να τα βάλει, είμαι ανοικτός να συζητήσω οποιαδήποτε πρόταση που θα είναι καλή για τον Άρη. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Με τον κ. Παπαδόπουλο συζητάμε επίσης για τις ακαδημίες. Τίποτε άλλο. Για εμπλοκή το το καλοκαίρι δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Αν υπάρξει βέβαια κάτι άλλο στο μέλλον, αυτό είναι άλλο θέμα».

Για τους Τούρκους χορηγούς: »Εχει γίνει μία συνάντηση στο γήπεδο με τον κ. Αχτσιόγλου και τον κ. Κολοβέτσιο. Θέλουν να βάλουν κάποιες χορηγίες. Και εμείς θέλουμε. Ας μας πουν το πλάνο τους. Αν θέλουν να βάλουν, ας έρθουν. Μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει κάτι. Τους στείλαμε κάποια σχέδια του γηπέδου και περιμένουμε. Το μέλλον του Άρη όμως δεν εξαρτάται από αυτό. Εχουμε το πλάνο μας, τις χρηματοροές μας και προχωράμε βάσει αυτών. Αμέσως μετά τις γιορτές θα πάω στην Κωνσταντινούπολη. Αφού μας κάλεσαν οι άνθρωποι, θα πάμε».

Tags: