Το μήνυμα ποδοσφαιριστή της Super League για τη νέα του ομάδα | Pagenews.gr
Pagenews Team 22 Δεκεμβρίου 2017, 19:40

O Βαγγέλης Οικονόμου, μέσω ανάρτησής του στο Facebook είπε το δικό του »αντίο» στον Πανιώνιο, την ομάδα που μέχρι πρότινος υπηρετούσε και πλέον ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Οικονόμου:

«Λένε πως η ζωή σου επιφυλάσσει εκπλήξεις. Ίσως και να έχουν δίκιο. Αλήθεια δεν ξέρω. Πριν από ένα χρόνο πίστευα ότι θα είμαι για πολλά χρόνια στον Πανιώνιο, ενώ πριν 3 ημέρες λύσαμε με την ΠΑΕ το συμβόλαιό μου συναινετικά. Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια, όμως αλήθεια δεν μπορώ να βρω μία έκφραση που να αποτυπώνει ακριβώς αυτό που νιώθω και θέλω να πω. Μετά από περίπου 3,5 χρόνια έφτασε η στιγμή για το αντίο. Ή μάλλον όχι. Από ένα μέρος που αγάπησα και αγαπήθηκα δεν μπορώ να φύγω έτσι απλά.

Με μία σκέτη λέξη αντίο. Στον Πανιώνιο θα ανήκει για πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς μου και της ζωής μου. Εκεί έζησα πολλές και ιδιαίτερες στιγμές, δέθηκα με ανθρώπους και έγινα μέλος μίας ωραίας οικογένειας. Πιστεύω πως τίμησα τη φανέλα του και έβαλα ένα λιθαράκι και εγώ μαζί με τους συμπαίκτες μου, ώστε η ομάδα να εδραιωθεί ψηλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους με όσους συνεργάστηκα. Συμπαίκτες, προπονητές, η ίδια η ΠΑΕ και φυσικά ο κόσμος του Πανιωνίου θα αποτελούν για μένα ένα ξεχωριστό κεφάλαιο της ζωής μου.

Σύντομα θα ανήκω στο νέο μου Σύλλογο, τον οποίο και αναζητώ και θα δίνω τη ζωή μου για αυτόν έχοντας κλείσει πίσω μου το κεφάλαιο αυτό της ζωής μου, θεώρησα όμως και θεωρώ ότι μετά από τα παραπάνω δεν μπορώ να φύγω έτσι με ένα απλό και μικρό αντίο χωρίς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, πραγματικά ευχαριστώ»!

Tags: