Διεθνή

Τσαρλς Μάνσον: Η σορός του παραμένει στο ψυγείο λόγω… διαμάχης

Τσαρλς Μάνσον: Η σορός του παραμένει στο ψυγείο λόγω… διαμάχης
Μπορεί ο Τσαρλς Μάνσον να άφησε την τελευταία του πνοή στις 19 Νοεμβρίου, ωστόσο η σορός του παραμένει στο ψυγείο λόγω… διαμάχης.

«Το σώμα του Τσαρλς Μάνσον είναι ακόμη εδώ. Δεν έχει αποτεφρωθεί. Βασικά είναι στον πάγο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της κομητείας Κερν.

Την Τετάρτη, δικηγόροι της κομητείας όπου βρίσκεται από τον περασμένο μήνα η σορός του κακοποιού, υποστηρίζουν ότι τουλάχιστον πέντε άτομα διεκδικούν δικαιώματα σε αυτή. Ανάμεσα τους είναι ο εγγονός και ακόμα δύο φίλοι του Μάνσον.

Με τόσα άτομα να διεκδικούν τη σορό και το κομφούζιο για το ποια κομητεία έχει την δικαιοδοσία να πάρει την απόφαση, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να πάρει χρόνια. Το πρόβλημα είναι το ποιο δικαστήριο πρέπει να πάρει την απόφαση και θεωρητικά πρόκειται για εκείνο του τόπου κατοικίας του Μάνσον. 

Ωστόσο ο Μάνσον πριν από τη σύλληψή του ζούσε στην κομητεία Λος Άντζελες, συνελήφθη στην «Κοιλάδα του Θανάτου» της κομητείας Άινιο, φυλακίστηκε στην κομητεία Κινγκς και το νοσοκομείο, όπου ξεψύχησε, βρίσκεται στην κομητεία Κερν.

Αυτήν την εβδομάδα η νομικοί σύμβουλοι της Κομητείας Κερν ζήτησαν από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες να τους κρατά ενήμερους για οποιαδήποτε μελλοντική αναφορά στη σορό του Μάνσον, καθώς ήδη έχουν πέντε και δεν επιθυμούν να δώσουν κατά λάθος τη σορό σε τυχόν λάθος πρόσωπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments