Κατερίνα Παπουτσάκη: «Μεγάλωσα μέσα στις πορείες. Πρώτα του ΠΑΣΟΚ και τώρα του ΣΥΡΙΖΑ» (pic) | Pagenews.gr
Pagenews team 22 Δεκεμβρίου 2017, 16:25

Αποκαλύψεις για την παιδική της ηλικία και όχι μόνο έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Down Town. Στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ότι μεγάλωσε στις πορείες, όπου πήγε με την γιαγιά της.

«Μεγάλωσα στις πορείες, στις τοπικές, στη ΓΣΕΕ. Με τη γιαγιά μου, την Κατίνα τη Σμυρνιά. Με το ΠΑΣΟΚ, αργότερα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σινεμά πήγαινα και ερχόταν να με πάρει. Αυστηρή επιτήρηση. Θα έλεγα ότι ήμουν προστατευμένη και με πολλή αγάπη ως παιδί», ανέφερε η ίδια μιλώντας και για το πως πήρε το διαζύγιο των γονιών της.

«Πάρα το γεγονός ότι το διαζύγιο των γονιών μου ήταν δύσκολο και ζόρικο, δεν το αισθανθήκαμε. Νομίζω ότι το πιο βασικό για ένα παιδί είναι η αποδοχή. Πολλές πληγές προκαλούνται όταν δεν υπάρχει. Ευτυχώς εγώ δεν το έχω αυτό το παράπονο. Αλλά ήμουν πολύ μαντρωμένη».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο της εφηβείας και ανέφερε: «Ήταν πολύ σύντομη η δική μου επανάσταση και δεν είχε να κάνει με τους γονείς μου. Έγινε στα 15, όταν ο πρώτος μου έρωτας με παράτησε στα κρύα του λουτρού. Και ήταν βέβαια και ο πρώτος και μοναδικός άντρας που με παράτησε. Αλλά ήταν δύσκολο να το δεχτώ. Τρία χρόνια πέρασαν για να κάνω σχέση».

Tags: