Αθλητισμός

Φήμες για Κάσκο στον Ολυμπιακό

Φήμες για Κάσκο στον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του αριστερού μπακ της Ρίβερ Πλέιτ, Μίλτον Κάσκο, όπως υποστηρίζουν στην Αργεντινή.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποκτήσουν ένα αριστερό μπακ τον Γενάρη για να έχουν μία ακόμα λύση στη συγκεκριμένη θέση μαζί με τον Λεονάρντο Κούτρη, με τον Εχσάν Χατζισαφί του Πανιωνίου να αποτελεί μια περίπτωση που έχει προχωρήσει.

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, πάντως, ένα ακόμα όνομα που «παίζει» για τον Ολυμπιακό είναι και αυτό του Μίλτον Κάσκο της Ρίβερ Πλέιτ. Το όνομα του 29χρονου Αργεντινού αριστερού μπακ έχει συνδεθεί ξανά με τον Ολυμπιακό στο παρελθόν, όταν ακόμα αγωνιζόταν στη Νιούελς.

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Continental, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ βλέπουν με καλό μάτι τον Κάσκο, ο οποίος το 2015 είχε μετακινηθεί έναντι 2,65 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρίβερ.

Ο Κάσκο έχει αγωνιστεί στα οκτώ από τα 12 ματς της Ρίβερ Πλέιτ στο αργεντίνικο πρωτάθλημα ως βασικός, έχοντας σημειώσει και ένα γκολ, ενώ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο της άμυνας.

Όπως υποστηρίζουν, μάλιστα, στην Αργεντινή, η Ρίβερ Πλέιτ θα ήταν ανοικτή στην πώλησή του με κανονική μεταγραφή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments