Τεχνολογία

Social media: Στήριξαν ψυχολογικά Ρώσο κοσμοναύτη στο Διάστημα

Social media: Στήριξαν ψυχολογικά Ρώσο κοσμοναύτη στο Διάστημα
Ο Ρώσος κοσμοναύτης δήλωσε ότι τα social media τον βοήθησαν και τον στήριξαν ψυχολογικά κατά την παραμονή του στο Διάστημα.

Ο Ρώσος κοσμοναύτης Σεργκέι Ριαζάνσκι, ο οποίος επέστρεψε στην Γη από τον Διεθνή Διαστημικό σταθμό (ISS), δήλωσε ότι τα social media τον στήριζαν ψυχολογικά κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Διάστημα.

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κάτι ιδιαίτερα καλό. Στην αρχή ήμουν πολύ μεγάλος εχθρός τους, επειδή δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ, αλλά σταδιακά άρχισα να ασχολούμαι. Κατά την διάρκεια της παραμονής μου στον Διεθνή Διαστημικό σταθμό κατάλαβα ότι αποτελούν μια πολύ καλή ψυχολογική υποστήριξη και μου ήταν ευχάριστο να διαβάζω τα όσα έγραφαν» δήλωσε ο Ρώσος κοσμοναύτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανταπόκριση που είχε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον βοηθούσε στην καθημερινή του δραστηριότητα που είχε στον Διαστημικό Σταθμό. «Δεν είχα ούτε τον χρόνο ούτε τις δυνάμεις να απαντώ στον καθένα που μου έγραφε,όμως είναι μια μεγάλη υποστήριξη. 

Όταν βλέπεις ότι υπάρχει στιγμιαία ανταπόκριση, από διάφορες χώρες, είναι κάτι πολύ καλό, είναι μια εντελώς άλλη διάσταση» , τόνισε ο Ριαζάνσκι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments