Ιωάννα Τούνη: Το σχόλιο της για τη νίκη της Ραμόνα Βλαντή στο My Style Rocks (pic) | Pagenews.gr
Pagenews Team 23 Δεκεμβρίου 2017, 14:20

Η Ιωάννα Τούνη έφτασε πολύ κοντά στην νίκη, αλλά τελικά το πολυπόθητο στέμμα του «My style rocks» πήρε η Ραμόνα Βλαντή.

Μετά από τηλεφωνική ψηφοφορία, το κοινό αποφάσισε για δύο φιναλίστ, την Ραμόνα Βλαντή και την Ιωάννα Τούνη. Τελικά όμως η Ραμόνα φόρεσε το υπέρλαμπρο στέμμα, αλλά έλαβε και ως έπαθλο 30.000 ευρώ.

Λίγες ώρες αργότερα, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα τρυφερό μήνυμα στο προφίλ της στο Ιnstagram.

«Ε Υ Τ Υ Χ Ι Σ Μ Ε Ν Η ! Γιατί οι μεγαλύτερες νίκες στην ζωή είναι οι άνθρωποι μας… Και εμένα αυτές είναι οι πιο αγαπημένες μου, οι πιο πιο πιο πιο πιο…. Hρθαν Αθήνα αυθημερόν μόνο για να είναι μαζί μου απόψε! Και τις αγαπώ πιο πολύ και από ζεστό τσουρεκάκι με Nutella. Τα κορίτσια μου, οι κολλητές μου! @kikatsekou @stela_passari @lenia_papp είστε ότι καλύτερο μου έχει συμβεί…. Ευχαριστώ! Σας αγαπώ #mystylerocks #friendshipgoals #mygirls #ευχαριστώ #δενξέρουμεεμείςε;» έγραψε χαρακτηριστικά αναρτώντας μια φωτογραφία μαζί τους.

Ε Υ Τ Υ Χ Ι Σ Μ Ε Ν Η ! Γιατί οι μεγαλύτερες νίκες στην ζωή είναι οι άνθρωποι μας… Και εμένα αυτές είναι οι πιο αγαπημένες μου, οι πιο πιο πιο πιο πιο…. Ήρθαν Αθήνα αυθημερόν μόνο για να είναι μαζί μου απόψε! Και τις αγαπώ πιο πολύ και από ζεστό τσουρεκάκι με Nutella ❤️ Τα κορίτσια μου, οι κολλητές μου! @kikatsekou @stela_passari @lenia_papp είστε ότι καλύτερο μου έχει συμβεί…. Ευχαριστώ! Σας αγαπώ #mystylerocks #friendshipgoals #mygirls #ευχαριστώ #δενξέρουμεεμείςε;

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) στις

Tags: