Αθλητισμός

Άρης – Απ. Πόντου 2-0: Άνετος κι ωραίος ο Άρης!

Άρης – Απ. Πόντου 2-0: Άνετος κι ωραίος ο Άρης!
Άρης - Απ. Πόντου 2-0: Με το ''δεξί'' μπήκε το 2018 για τον Άρη ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Πόντου στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'', με τους Πλατέλλα και Ντούνη να σκοράρουν. Με δέκα παίκτες από το 34' οι φιλοξενούμενοι.

Έκανε το καθήκον του ο Άρης, ο οποίος άφησε πίσω του τις δύο λευκές ισοπαλίες με τις οποίες αποχαιρέτησε το 2017, δείχνοντας ότι το νέο έτος δεν θα… αστειευτεί εκ νέου! Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Πόντου στο ”Κλεάνθης Βικελίδης”, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με αποβολές, γκολ και ένταση στις εξέδρες μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Το σκορ άνοιξε για τον Άρη ο Ντούνης στο 14ο λεπτό, με τον Πλατέλλα να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 45ο λεπτό, σφραγίζοντας από νωρίς το ματς. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 34′ λόγω αποβολής του Γεωργιάδη, σε μια φάση που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες του κόουτς Καλαϊτζίδη που εν τέλει αποβλήθηκε και εκείνος με τη σειρά του.

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Ιντζόγλου, Μουμίν, Ντούνης (84′ Μαραγκός), Πλατέλλας, Πασσάς (54′ Παυλίδης), Διαμαντόπουλος (72′ Κάσος). 

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Σαμαράς, Καλί, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Βεργώνης (82′ Καπίας), Καλογέρης, Λιόνης (57′ Ν’ Λουντούλου), Συμελίδης, Χασομέρης, Μπρίτο (72′ Γκουγκούδης).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments