Αθλητισμός

Λάρισα – Ολυμπιακός 0-3: Κορυφή, μόνο για… πάρτη του!

Λάρισα – Ολυμπιακός 0-3: Κορυφή, μόνο για… πάρτη του!
Λάρισα - Ολυμπιακός 0-3: Σαρωτικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, πέτυχε τρία γκολ και διατήρησε τη θέση του στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League. Μάριν, Ανσαριφάρντ και Τζούρτζεβιτς οι σκόρερ των ''ερυθρολεύκων''.

Λάρισα – Ολυμπιακός 0-3: Σαρωτικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, πέτυχε τρία γκολ και διατήρησε τη θέση του στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League. Μάριν, Ανσαριφάρντ και Τζούρτζεβιτς οι σκόρερ των ”ερυθρολεύκων”.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο στο οποίο σημειώθηκαν λιγοστές φάσεις, με την ΑΕΛ να χάνει τεράστια ευκαιρία με τον Ναζλίδη στο 25ο λεπτό, ο Ολυμπιακός… επανήλθε στα γνωστά στάνταρ του, μπαίνοντας εντελώς διαφορετικός στο δεύτερο ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε ο Μάρκο Μάριν στο 54ο λεπτό, με τον Ταχτσίδης να εκτελεί γρήγορα μια στημένη φάση, βγάζοντας κάθετη πάσα στον Γερμανό, ο οποίος με πλασέ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα (0-1, 54′). Στο 68ο λεπτό, ο Μάριν πήρε τη ”μπαγκέτα” του δημιουργού, βγάζοντας μπαλιά πάρε-βάλε στον Ανσαριφάρντ που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0.

Το ”κερασάκι” στην ”τούρτα” μπήκε στο 89ο λεπτό, μέσω μιας αντεπίθεσης, με τον Φορτούνη να κουβαλά τη μπάλα και την κατάλληλη στιγμή να βγάζει στον Τζούρτζεβιτς, ο οποίος έκλεισε με ιδανικό τρόπο την εξόρμηση του Ολυμπιακού στον κάμπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments