Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Τώρα συγκρίνει τον εαυτό του με τον Ρόναλντ Ρίγκαν

Ντόναλντ Τραμπ: Τώρα συγκρίνει τον εαυτό του με τον Ρόναλντ Ρίγκαν
Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συγκρίνει τον ευατό του με τον Ρόναλντ Ρίγκαν, με αφορμή τα fake news, όπως ισχυρίζεται του νέου βιβλίου "Fire and Fury".

Δεν έχει σταματήσει να γκρινιάζει τα τελευταία 24ωρα ο Ντόναλντ Τραμπ για το αποκαλυπτικό βιβλίο του Μάικλ Γουόλφ, με τίτλο «Fire and Fury», που τον παρουσιάζει ως «πνευματικά ασταθή» και επικίνδυνο για τις ΗΠΑ ηγέτη, βγάζοντας όλα τα άπλυτά του στη φόρα.

Xθές αποκάλεσε το best seller του Γουόλφ «αποκύημα φαντασίας» και τον συγγραφέα του «απατεώνα». Σήμερα με νέo tweet αποκαλεί το βιβλίο «fake book» και παρομοιάζει τον εαυτό του με τον Ρίγκαν, που αντιμετώπιζε… παρόμοια προβλήματα. 

«Είχα να αντιμετωπίζω τα Fake News από την πρώτη μέρα που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου για πρόεδρος. Τώρα έχω να αντιμετωπίζω ένα Fake Book (ψευδές βιβλίο), γραμμένο από έναν τελείως αναξιόπιστο συγγραφέα. 

Ο Ρόναλντ Ρίγκαν είχε το ίδιο πρόβλημα και το χειρίστηκε καλά. Το ίδιο θα κάνω κι εγώ!», έγραψε σε ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments