Αθλητισμός

Δήλωση Παυλίδη για τον Άρη

Δήλωση Παυλίδη για τον Άρη
Την είδατε;

Ο Άρης επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Πόντου στο ”Κλεάνθης Βικελίδης” και ο αρχηγός της ομάδας, Μπάμπης Παυλίδης μίλησε για το εν λόγω αποτέλεσμα αλλά και τη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παυλίδη:

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς: Ξέραμε τι αντιμετωπίζαμε εχθές, θεωρητικά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το περιμέναμε πιο δύσκολο, κερδίσαμε σχετικά εύκολα με τα 2 τέρματα που πετύχαμε νωρίς, μετά ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες και τα πράγματα ήρθαν πιο εύκολα για εμάς, είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου, το θέμα είναι ότι μπήκαμε με το δεξί στο πρωτάθλημα για το νέο έτος.

Για την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω γιορτών και αν τους επηρέασε: Όταν υπάρχει διακοπή, κάποιες φορές μένουμε πίσω αλλά δείξαμε ότι είμαστε επαγγελματίες και αφήσαμε πίσω τα δύο τελευταία παιχνίδια με τις ισοπαλίες και δείξαμε χαρακτήρα ότι κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει πλέον.Νομίζω ότι από την αρχή της περιόδου δείξαμε ότι ο Άρης δεν αστειεύεται, δεν κοιτάμε ότι είμαστε πρώτοι, κοιτάμε ένα ένα το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος απαιτεί πολλά περισσότερα γιατί ο Άρης είναι μεγάλος σύλλογος και θέλει αποτελέσματα, αλλά η ουσία είναι η νίκη για εμάς τώρα που βρισκόμαστε 2η χρονιά στην Β’ Εθνική.

Για το σχόλιο του Δημήτρη Σπανού ότι δεν έχει κοιτάξει την βαθμολογία μέχρι στιγμής: Όταν είσαι πρωτοπόρος δεν κοιτάς την βαθμολογία, κοιτάς να κερδίζεις εσύ και να προχωράς. Είναι πολύ σημαντικό γιατί όταν κυνηγάς άλλες ομάδες είναι εξτρά πίεση και άγχος, όταν σε κυνηγάνε όμως απλά, διαχειρίζεσαι εσύ την ομάδα σου και να κερδίζεις την κάθε ομάδα χωρίς να ασχολείσαι με τις άλλες ομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments