Αθλητισμός

Κίνηση για Μήτρογλου

Κίνηση για Μήτρογλου
Έκτακτο !

Απογοητευμένοι είναι στην Μασσαλία από τις εμφανίσεις του Κώστα Μήτρογλου. Η επένδυση των 15 εκατομμυρίων ευρώ δεν έχει βγει στην Μαρσέιγ και μάλιστα το κλίμα είναι βαρύ για τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από το «Βελοντρόμ» την ώρα που έγινε αλλαγή στο 60ό λεπτό στον αγώνα κυπέλλου με την Βαλανσιέν.

Όπως μετέδωσε ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός RMC τα αποδυτήρια της Μαρσέιγ έχουν διχαστεί σε ότι αφορά τις χαμηλές πτήσεις του «Μητρογκόλ», καθώς άλλοι τις αποδίδουν στην πίεση κι άλλοι στην έλλειψη προσαρμογής.

Ωστόσο τονίζεται ότι ο βασικός υποστηρικτής του Μήτρογλου, ο τεχνικός της ομάδας Ρούντι Γκαρσία δεν είναι πια αντίθετος στο ενδεχόμενο ενός δανεισμού, ώστε ο Έλληνας επιθετικός να βρει τον εαυτό του. Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου των αποδυτηρίων της Μαρσέιγ σε εκπομπή της δευτέρας στον σταθμό Radio Monte Carlo δήλωσε τα εξής: «Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να πούμε μπροστά στα μικρόφωνα. Αλλά δεν πρέπει να κοροϊδεύουμε.

Θέλουμε να τον βοηθήσουμε, αλλά μερικές φορές έχουμε την αίσθηση πως παίζουμε με 10 όταν ο Μήτρογλου βρίσκεται στο γήπεδο. Κι όταν ο κόουτς τον αντικατέστησε, ξέραμε ότι το γήπεδο πρόκειται να αποδοκιμάσει. Είναι σκληρό, αλλά κανείς δεν εξεπλάγη». Η Μαρσέιγ λοιπόν φαίνεται ότι ψάχνει ομάδα για να δανείσει τον Έλληνα φορ, αλλά κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι λόγω του υψηλού κασέ του Μήτρογλου, που δυσκολεύει τα πράγματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments