Αυτοδιοίκηση

ΠΟΕ- ΟΤΑ: Ο «καλύτερος Δημόσιος Υπάλληλος» Παναγιώτης Καρατσούλης αγνοεί παντελώς τις θέσεις της Ομοσπονδίας

ΠΟΕ- ΟΤΑ: Ο «καλύτερος Δημόσιος Υπάλληλος» Παναγιώτης Καρατσούλης αγνοεί παντελώς τις θέσεις της Ομοσπονδίας
Συνεχίζεται ο πόλεμος μεταξύ ΠΟΕ και του στελέχους του Ποταμιού Παναγιώτη Καρατσούλη, με την Ομοσπονδία να εκδίδει ανακοίνωση όπου του καταλογίζει μεταξύ άλλων στήριξη σε μνημονιακές πολιτικές.

Με αμείωτη ένταση, συνεχίζεται η αντιπαράθεση της ΠΟΕ – ΟΤΑ, με τον Παναγιώτη Καρκατσούλη, η οποία πυροδοτήθηκε μετά τις ενστάσεις τους στελέχους του Ποταμιού, για την αναδρομική χορήγηση του γάλακτος σε χρήμα για τους δημοτικούς υπαλλήλους. 

Στην πρώτη παρέμβαση του Παναγιώτη Καρκατούλη, υπήρξε σφοδρή αντίδραση της ΠΟΕ – ΟΤΑ, στην οποία απάντησε το στελέχους του κόμματος του Στ. Θεοδωράκη για να δεχτεί εκ νέου τα πυρά των συνδικαλιστών των ΟΤΑ, η οποία τον κατηγορούν ότι βρίσκεται σε «σύγχυση».

Ειδικότερα σε ανακοίνωση της, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ – ΟΤΑ αναφέρει:

«Ο Παναγιώτης Καρκατσούλης απάντησε στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δείχνοντας πως είναι σε σύγχυση, δεν γνωρίζει πώς λειτουργεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση αν και ο… «καλύτερος Δημόσιος Υπάλληλος», αγνοεί παντελώς τις θέσεις της Ομοσπονδίας και βεβαίως παραδέχεται πώς είναι υπέρμαχος των μνημονιακών πολιτικών.

Έχει το θράσος ο Παναγιώτης Καρκατσούλης να δηλώνει ότι η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. έχει ως «πολιτικό μέντορα» της τον κ. Πάνο Σκουρλέτη. Προσπαθεί ο υπεύθυνος για θέματα Δημόσιας Διοίκησης του Ποταμιού να συνδέσει την Ομοσπονδία με την κυβέρνηση για μικροπολιτικούς καθαρά λόγους και για να γίνει αρεστός στα συμφέροντα που εξυπηρετούν οι Ανακοινώσεις και οι δηλώσεις του όπως αυτή… «το πελατειακό γάλα δεν ξινίζει ποτέ».

Ας ανατρέξει ο Παναγιώτης Καρκατσούλης στις ανακοινώσεις της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. να δει πόσες φορές έχει στηλιτεύσει, επικρίνει και επιτεθεί στην συγκυβέρνηση των ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ας κοιτάξει αλλού… για «πολιτικούς μέντορες». Αυτοί είναι άλλωστε που χρειάζονται για να κάνουν ένα Δημόσιο Υπάλληλο, «πολιτικό στέλεχος».

Του συστήνουμε επίσης να ενημερωθεί για τις θέσεις και τις προτάσεις της Ομοσπονδίας, που επανειλημμένα έχουμε εκφράσει Δημόσια και ας αναζητήσει αλλού τις ευθύνες για την οικονομική κατάρρευση των Δήμων. Σε πολιτικά κόμματα που στήριξε το Ποτάμι ή συμπορεύεται, ή σε Αιρετούς που επίσης τυγχάνουν την εύνοια του κόμματος του.

Μιλάει ο Παναγιώτης Καρκατσούλης για την Υγιεινή και Ασφάλεια των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και προσπαθεί να επιρρίψει στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ευθύνες όταν σκοτώνονται και τραυματίζονται δεκάδες άνθρωποι κάθε έτος και καμία δήλωση δεν έχει κάνει για το μείζον θέμα αυτό; Όταν η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει τις ηγεσίες και υπηρεσίες των αρμόδιων Υπουργείων Εσωτερικών και Εργασίας για εγκληματικές ευθύνες στη μη τήρηση των νομοθετημένων μέτρων;

Θέλει πολύ θράσος να το κάνει κάποιος αυτό, όπως και να μιλάει για «πελατειακό γάλα», όταν δεν βρίσκει μία λέξη να πει για τις χαμένες ζωές εργαζομένων (δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν τις πρώτες τρεις ημέρες του νέου έτους) λόγω των ελλείψεων ανθρώπινου δυναμικού στους Ο.Τ.Α., της υπερεργασίας, της ανεπαρκούς συντήρησης του μηχανολογικού εξοπλισμού και της μη εφαρμογής των κανόνων Υγιεινής και Ασφάλειας.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. κύριε Καρκατσούλη συμμετέχει στο Δημόσιο διάλογο εδώ και πολλά χρόνια και έχει αποδείξει την αξιοπιστία της. Βεβαίως, δεν περιμένει από τους πολιτικούς να της το αναγνωρίζουν. Φθάνει που έχει την αμέριστη εμπιστοσύνη των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όσον αφορά στα περί ονόματος, την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. την γνωρίζουν όλοι ως την πιο δυναμική Ομοσπονδία του Δημοσίου. Αν θέλει ο Παναγιώτης Καρκατσούλης να συστηθούμε, τα γραφεία μας είναι πάντα ανοιχτά στην οδό Καρόλου 24 στην Αθήνα.

Θα τον ενημερώσουμε και για τις προτάσεις μας να βγει η Τοπική Αυτοδιοίκηση από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Εκτός και αν τα θέλει για άλλο λόγο… τότε μην ανησυχεί μας ξέρουν πολύ καλά οι Εισαγγελείς που θα απευθυνθεί…!!!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments