Πολιτική

ΑΝΕΛ: Αναμένουμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα της ΠΓΔΜ

ΑΝΕΛ: Αναμένουμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα της ΠΓΔΜ
Επίθεση κατά της Μαρίας Σπυράκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη θέση της Νέας Δημοκρατίας, στην ονομασία της ΠΓΔΜ, έδωσαν οι ΑΝΕΛ.

"Από την ευρωβουλευτή κ. Σπυράκη έχουμε συνηθίσει τις οβιδιακές μεταμορφώσεις" αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΛ, αναφορικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Και συνεχίζει (Η Μαρία Σπυράκη) Αλλάζει κόμματα, ρόλους και απόψεις ανάλογα με την κατεύθυνση και τη φορά του ανέμου. Μόνο που τώρα, ο άνεμος που… πνέει στο κόμμα που σήμερα τη στεγάζει, δεν έχει καμία δυναμική». ¨

Αυτό αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, απαντώντας στις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη και της βουλευτή του κόμματος, Ντόρας Μπακογιάννη.

«Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη, τον σημερινό μέντορα της κ. Σπυράκη, να βρει κάποτε το θάρρος και την τόλμη, που δυστυχώς του λείπουν, και να πάρει μία ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα σχετικά με τα Σκόπια, αντί να κρύβεται πίσω από τις ύβρεις της κ. Μπακογιάννη ή τις άναρθρες κραυγές του συμπροέδρου του κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Ας κάνει επιτέλους ένα πολύ μικρό? τολμηρό βήμα»» καταλήγει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments