Μαντόνα: Ανοίγει σχολεία στο Μαλάουι | Pagenews.gr
Pagenews Team 8 Ιανουαρίου 2018, 06:43 8 Ιανουαρίου 2018, 6:43

Η Μαντόνα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απηύθυνε κάλεσμα προς όλους να τη βοηθήσουν στο να αλλάξει ο κόσμος.

«Ας αρχίσουμε το 2018. Σας προσκαλώ όλους να σηκωθείτε, να έρθετε μαζί μου και να κάνουμε την αλλαγή που θέλετε να δείτε στον κόσμο», έγραψε η 59χρονη τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Φέτος θα ξεκινήσουμε την κατασκευή τεσσάρων ολοκαίνουργιων σχολείων στην περιοχή Κασούγκου στο Μαλάουι».Το νέο σχολικό πρόγραμμα που θέλει να υλοποιήσει η Μαντόνα περιλαμβάνει 14 σχολεία που θα βοηθήσουν να μορφωθούν χιλιάδες παιδιά.

Η Μαντόνα ίδρυσε το 2006 το ίδρυμα Raising Malawi, με αποτέλεσμα να έχει πάρει τον τίτλο ως η «κόρη» του έθνους καθώς έχει υιοθετήσει τέσσερα παιδιά από τη χώρα, την 11χρονη Μέρσι Τζέιμς, τον 12χρονο Ντέιβιντ Μπάντα και τα 5χρονα δίδυμα Έστερ και τον Ιούλιο, η Madonna άνοιξε το Ινστιτούτο Μέρσι Τζέιμς για την παιδιατρική χειρουργική και την εντατική φροντίδα στο Κεντρικό Νοσοκομείο της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Μαλάουι.

Let’s start 2018 off right! ! I’m challenging you all to stand up, come together and BE the CHANGE you want to SEE in the World! ♥️ ! This year we’ll begin by building 4 brand new schools in the Kasungu District of #Malawi . with @RaisingMalawi and @buildOn!! That’s 14 schools in total that will help thousands of kids get the education they so rightfully deserve! Now is the time! Join the #revolutionoflove! ♥️ ♥️ #RaisingMalawi ❤️ #knowlege #power #education children #life #love ♥️

A post shared by Madonna (@madonna) on Jan 3, 2018 at 9:35pm PST

Ετικέτες: