Αθλητισμός

Έκανε κίνηση ο Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό

Έκανε κίνηση ο Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να...

Το τμήμα βόλεϊ του «τριφυλλιού» βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ύστερα από την νέα ήττα από τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη με 3-1 σετ. Τα επτά διαδοχικά χαμένα παιχνίδια έχουν φέρει τον Παναθηναϊκό στην προτελευταία θέση της Volleyleague, καθώς οι «πράσινοι» δεν έχουν νικήσει μετά το 3-0 επί της Παναχαϊκής στην 5η «στροφή» του πρωταθλήματος και πλέον παλεύουν με… νύχια και με δόντια για να μείνουν στην πρώτη κατηγορία. 

Έτσι, το σύνολο του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ψάχνει την… σανίδα σωτηρίας, ώστε να ανέβει αγωνιστικά και να μπορέσει να μην κινδυνεύσει στο φινάλε της σεζόν. Να σημειώσουμε πως οι ομάδες έχουν δικαίωμα να κάνουν αλλαγές στα ρόστερ τους μέχρι τις 31/1.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βοηθά το τμήμα, στην προσπάθειά του να μείνει στα «σαλόνια» του ελληνικού βόλεϊ. Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε ήδη με τον Βραζιλιάνο ακραίο, Ένρικ Μπατατζίμ, ο οποίος πιθανότατα θα κάνει ντεμπούτο την επόμενη αγωνιστική απέναντι στην Νίκη Αιγινίου, ενώ ετοιμάζεται να προσθέσει ακόμα έναν ξένο στο ρόστερ του, με σκοπό να γίνει άμεσα ανταγωνιστικότερος.

Και οι δύο παίκτες αποτελούν προσφορά του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ στο τμήμα βόλεϊ (το οποίο είναι ανεξάρτητο από το υπόλοιπο κομμάτι του Ερασιτέχνη, γιατί θεωρείται επαγγελματικό) για να βρεθεί η… τονωτική ένεση που χρειάζεται και να μείνει η ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments