Ελλάδα

Anonymous Greece: Ο Ταγίπ Ερντογάν με τα χρώματα του Gay Pride (pics)

Anonymous Greece: Ο Ταγίπ Ερντογάν με τα χρώματα του Gay Pride (pics)
Οι Anonymous Greece επιτέθηκαν σε τουρκική ιστοσελίδα, ως αντίποινα στην κίνηση τούρκων χάκερς να παρουσιάσουν ως χακαρισμένη την ιστοσελίδα της ελληνικής Βουλής. "Ερντογάν, όλα τα μέλη των Anonymous και όλοι οι χάκερς στρέφονται εναντίον σου. Είσαι ψεύτης», λέει ένα από τα μηνύματα που άφησαν οι γνωστοί χακτιβιστές στην ιστοσελίδα.

Οι Anonymous Greece «επιτέθηκαν» στην τουρκική κυβερνητική ιστοσελίδα kazimkarabekir.bel.tr με σκοπό να κοροϊδέψουν τον Ταγίπ Ερντογάν και η αλήθεια είναι πως τα κατάφεραν.

Για την ακρίβεια, πήραν μια φωτογραφία του Ερντογάν και του «έβαλαν» ροζ σκιά, ρουζ, κραγιόν και σκουλαρίκια. Την φωτογραφία συνόδευσε η λεζάντα: «Είμαι ο Ερντογάν και είμαι ένας περήφανος gay» ενώ στο φόντο κυμάτιζε η σημαία του gay pride.

Στην ιστοσελίδα πρώτο πρώτο φιγουράρει το δικό τους μήνυμα με το σύμβολό τους και το οποίο αναφέρει: «Ερντογάν, όλα τα μέλη των Anonymous και όλοι οι χάκερ είναι εναντίον σου! Είσαι ψεύτης!»

Σημειώνεται ότι η ιστοσελίδα είναι ειδησεογραφική και έχει πάρει το όνομά της από τον στρατιωτικό διοικητή, Καζίμ Καραμπεκίρ.

Οι Anonymous Greece ανέβασαν το «κατόρθωμά» τους στο Facebook παραπέμποντας στην τουρκική ιστοσελίδα για να «θαυμάσουν» οι διαδικτυακοί χρήστες όλο το έργο τους!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments