Μedia

Το Τατουάζ επεισόδια 77 και 78: Τι θα δούμε απόψε (trailer)

Το Τατουάζ επεισόδια 77 και 78: Τι θα δούμε απόψε (trailer)
Το Τατουάζ επεισόδια 77 και 78: Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του Alpha.

«Το Τατουάζ» του Alpha είναι μια σειρά γεμάτη έρωτα, απαγορευμένους δεσμούς και εγκλήματα πάθους. Μια ερωτική ιστορία γεννιέται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ένα αστυνομικό θρίλερ με φόντο την Αίγινα και τα Μετέωρα, όπου ένας κατά συρροή δολοφόνος βάζει στο στόχαστρο νεαρές γυναίκες…

Αναλυτικά τι θα δούμε στα σημερινά επεισόδια:

Επεισόδιο: 77

Η Αμαλία θυμάται ολοένα και περισσότερα πράγματα για το παρελθόν της που της προκαλούν τρόμο! Στο μεταξύ, ο Σάκης κάνει μια υπόδειξη στον Άλεξ για την ανατροφή της Λήδας και οι δυο τους τσακώνονται. Η Ελένη ανακαλύπτει ότι έχει καθυστέρηση και φοβάται πως είναι έγκυος! Η Βέρα οριστικοποιεί το ταξίδι της στην Ελλάδα κι αποφασίζει να μείνει για έξι μήνες τουλάχιστον. Τον Θεοχάρη τον βρίσκει η μία συμφορά μετά την άλλη. Πάνω που ο Τόνυ με την Τατιάνα βρίσκουν τους ρυθμούς τους, κάτι γίνεται και το ζευγάρι έρχεται σε μεγάλη ρήξη, με αποτέλεσμα η Τατιάνα να του ζητήσει να μην ξαναβρεθούν ποτέ.

Επεισόδιο: 78

Η Άννα δείχνει ότι αρχίζει να πιστεύει τον Αλέξανδρο, γεγονός που αναπτερώνει τις ελπίδες του. Ταυτόχρονα, η Τατιάνα λέει στον Τόνυ πως αυτό που έγινε μεταξύ τους πρέπει να τελειώσει, εκείνος όμως αρνείται να το δεχτεί. Η Βέρα αποφασίζει να αφήσει ελεύθερο το έδαφος στην Αμαλία, η οποία εκδηλώνει όλο και πιο έντονα συναισθήματα για τον Θεοχάρη. Το νέο θύμα του Ορφέα αναστατώνει ακόμα περισσότερο την αστυνομία, ενώ ο ίδιος συνεχίζει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με την Τατιάνα και τον Γρηγόρη.

Δείτε το τρέιλερ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments