Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Οι φόροι έχουν ήδη ψηφιστεί και μπει στον προϋπολογισμό

Ένωση Κεντρώων: Οι φόροι έχουν ήδη ψηφιστεί και μπει στον προϋπολογισμό
"Όταν η καμήλα γονατίσει από το φορτίο που της έχεις βάλει είναι γελοίο να θριαμβολογείς ότι δεν της αύξησες τα βάρη", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

«Ο κ. Τσίπρας ισχυρίζεται ότι το πολυνομοσχέδιο που ήρθε προς ψήφιση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος δεν εισάγει κανέναν νέο φόρο. Όμως, οι φόροι έχουν ήδη ψηφιστεί και μπει στον προϋπολογισμό που ψήφισε η κυβέρνηση κόβοντας φοροαπαλλαγές, συντάξεις και αποδεκατίζοντας τις επικουρικές» σχολιάζει η Ένωση Κεντρώων, αναφερόμενη στην τρίτη αξιολόγηση.

Επιπλέον, ο Βασίλης Λεβέντης εξέφρασε την επιθυμία του να παραστεί προσωπικά στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης στις 21 Ιανουαρίου, και καλεί «να προσέλθουν φίλοι και μέλη του κόμματος από όλη τη Μακεδονία».

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων ενημερώνει:

«Έγινε σχετική επικοινωνία του κ. Λεβέντη με τον πρόεδρο της Πανμακεδονικής κ. Γ. Τάτσιο και θα γίνει συνάντηση στην Αθήνα μεταξύ του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων και αντιπροσωπίας των ενώσεων των ΗΠΑ που έρχονται στην Ελλάδα στις 16 Ιανουαρίου, για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments