Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Λαμία 1-0: Κύπελλο… τέλος για τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός – Λαμία 1-0: Κύπελλο… τέλος για τον Παναθηναϊκό
Παναθηναϊκός - Λαμία 1-0: Δεν μπόρεσε να ανατρέψει το βαρύ σκορ του πρώτου αγώνα στη Λαμία ο Παναθηναϊκός, παρά την προσπάθεια που έκανε, παίρνοντας νίκη δίχως αντίκρισμα κόντρα στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, η οποία άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων. Σκόρερ για τους ''πράσινους'' ο Μουνιέ.

Παναθηναϊκός – Λαμία 1-0: Δεν μπόρεσε να ανατρέψει το βαρύ σκορ του πρώτου αγώνα στη Λαμία ο Παναθηναϊκός, παρά την προσπάθεια που έκανε, παίρνοντας νίκη δίχως αντίκρισμα κόντρα στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, η οποία άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων. Σκόρερ για τους ”πράσινους” ο Μουνιέ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού ήταν εξ αρχής δύσκολη, κρίνοντας από τις χαμηλές ”πτήσεις” που πραγματοποιεί η επίθεσή του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν πιεστική, είχε την κατοχή με το μέρος της, δημιούργησε αρκετές τελικές, τρεις εξ αυτών σημαντικές, με τον Μολίνς στο πρώτο μέρος και τους Δώνη – Μουνιέ στο δεύτερο, αλλά δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από το να πετύχει μια νίκη γοήτρου.

Το γκολ προήλθε από στημένη φάση, όταν ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ εκτέλεσε κόρνερ, ο Κουλιμπαλί πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, με τη μπάλα να φτάνει στον Μουνιέ, ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου (1-0, 74′), που δεν νικήθηκε για άλλη φορά στο ματς, διατηρώντας το 1-0 ως το τέλος.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε τον αποκλεισμό από τη φάση των ”16” του Κυπέλλου, μια διοργάνωση που, έτσι όπως έχει εξελιχθεί η χρονιά, ήταν ψηλά ως στόχος. Από την άλλη μεριά, η Λαμία άντεξε στην πίεση του ”τριφυλλιού” και πανηγύρισε μια μεγάλη πρόκριση, έχοντας προίκα το 4-1 της Φθιώτιδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments