Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Μιλάει με Ζενίτ για τον Πανιούκοφ

Παναθηναϊκός: Μιλάει με Ζενίτ για τον Πανιούκοφ
Κοντά στη δεύτερη μεταγραφή του ο Παναθηναϊκός.

Κοντά στην δεύτερή του μεταγραφική κίνηση για τον Γενάρη ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Πράσινοι μιλούν με την Ζενίτ, προκειμένου να αποκτήσουν με δανεισμό τον 23άχρονο επιθετικό Αντρέι Πανιούκοφ.

Ο διεθνής με την Ελπίδων της Ρωσίας στράικερ, Αντρέι Πανιούκοφ, δεν είναι εύκολη περίπτωση. Ο Παναθηναϊκός όμως προσπαθεί εδώ και μέρες αυτή την υπόθεση και υπάρχει αισιοδοξία για την τελική της έκβαση. Καίγεται άλλωστε η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη για την απόκτηση στράικερ. Και δεν θέλει να χαθεί άλλος χρόνος.

Ο Πανιούκοφ ανήκει στη Ζενίτ, αλλά έχει μόλις μία ολιγόλεπτη συμμετοχή στην πρώτη ομάδα, εξαιτίας της πληθώρας επιλογών στο ρόστερ της και αγωνίζεται ως επί το πλείστον στη Ζενίτ-2 (όπου είναι πρώτος σκόρερ της έχοντας σημειώσει 12 γκολ σε 15 ματς). Παράλληλα στην Ελπίδων της Ρωσίας έχει 17 ματς και 8 γκολ.

Αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας της Ντιναμό Μόσχας και έχει περάσει από Λιθουανία (στην Ατλάντας όπου είχε 33 γκολ σε 34 ματς), Γαλλία (στην Αζαξιό όπου είχε 7 γκολ σε 26 ματς) και την Πορτογαλία (στην Μπράγκα). Το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και στις 10 Αυγούστου η Ζενίτ τον απέκτησε για τα επόμενα 3 χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments