Αυτοδιοίκηση

Δήμος Καβάλας: Απλήρωτοι οι συμβασιούχοι μετά από νέο «μπλόκο» του αρμόδιου επιτρόπου

Δήμος Καβάλας: Απλήρωτοι οι συμβασιούχοι μετά από νέο «μπλόκο» του αρμόδιου επιτρόπου
«Μπλόκο» στις πληρωμές των συμβασιούχων του δήμου Καβάλας, συνεχίζει να βάζει ο αρμόδιος επίτροπος, έπειτα και από την άρνησή του να υπογράψει στα σχετικά εντάλματα προκειμένου να καταβληθεί ο μισθός Δεκεμβρίου στους εργαζομένους.

Ο Δήμος Καβάλας πληρώνει τους συμβασιούχους, όπως οι ίδιοι αναφέρουν πληρώνονται εδώ και έξι μήνες, βάσει των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει και κερδίσει στο δικαστήριο.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν «Ο επίτροπος στην Καβάλα για άλλη μια φορά δεν υπογράφει για να πληρωθούμε τον μήνα Δεκέμβρη αυτή την φορά υποστηρίζοντας δεν τον καλύπτει η απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου καθώς αναγράφεται σε αυτήν ημερολογιακά μόνο η αρχή και το τέλος της παράτασης των συμβάσεων».

Όπως αναφέρουν οι συμβασιούχοι ο ίδιος επίτροπος, δεν υπέγραφε από την αρχή της παράτασης των συμβάσεων τα εντάλματα πληρωμής, αφού ισχυριζόταν ότι «δεν τον κάλυπτε η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου».

Η οργή και ο θυμός μας έχει φτάσει στο απροχώρητο, σημειώνουν οι συμβασιούχοι και δηλώνουν ότι «ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις ώστε να μπορέσουμε να ταΐσουμε τα παιδιά μας»…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments