Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδας: Οι «8» που θα βρεθούν στην κλήρωση της Δευτέρας

Κύπελλο Ελλάδας: Οι «8» που θα βρεθούν στην κλήρωση της Δευτέρας
Έκπληξη.

Ο Πανιώνιος όχι απλώς υπερασπίστηκε τη νίκη του με 2-0 στη Νέα Σμύρνη, αλλά επικράτησε ξανά του ΟΦΗ, με 1-0 στο «Γεντί Κουλέ», χάρη σε τέρμα του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ είχε εξασφαλίσει την πρόκριση με το 5-1 στα Τρίκαλα επί της τοπικής ομάδας και την «σφράγισε» στην Τούμπα, όπου νίκησε ξανά, αυτή τη φορά με 2-1 και χάρη σε δύο τέρματα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (78′, πεν. 90+4′) την μαχητική ομάδα της Football League.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, η ΑΕΚ νίκησε ξανά τον Παναιτωλικό, 1-0 με σκόρερ τον Έλντερ Λόπες έπειτα από ωραία μπαλιά του Μασούντ Σοτζέι, και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου με συνολικό σκορ 5-0.

Το μεσημέρι της Τετάρτης στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός «επανέλαβε» τη νίκη του με 2-0 επί του Πλατανιά στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο (68′, 90+2′), αν και στην πρώτη έχει χρησιμοποιήσει το χέρι του.

Σε ένα δραματικό παιχνίδι με τρεις αποβολές, η ΑΕΛ υπερασπίστηκε τη νίκη της με 3-0 επί της Ξάνθης στην Θεσσαλία και, παρότι ηττήθηκε με σκορ 2-0 στα Πηγάδια, θα βρίσκεται στην κλήρωση της Δευτέρας.

Η μοναδική ομάδα η οποία ανέτρεψε τα δεδομένα της πρώτης αναμέτρησης ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ισοπέδωσε με το εντυπωσιακό 4-0 τον Λεβαδειακό και έτσι υπερκάλυψε την ήττα του (1-0) στην Βοιωτία.

Στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση της Τετάρτης, ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 την Λαμία στην Λεωφόρο, με σκόρερ τον Αντονί Μουνιέ στο 74′, ωστόσο οι νεοφώτιστοι στην Super League προκρίθηκαν στους προημιτελικούς του Κυπέλλου, χάρη στην εντός έδρας νίκη τους με 4-1.

Την οκτάδα του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας συμπληρώνει ο Ατρόμητος, ο οποίος νίκησε ξανά την Πέμπτη, με το ίδιο σκορ (1-0) τον Αστέρα Τρίπολης, χάρη σε κεφαλιά του Αριστοτελη Καρασαλίδη στο 29ο λεπτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments