Αθλητισμός

Πολύ καλά τα νέα για τον Ουζουνίδη

Πολύ καλά τα νέα για τον Ουζουνίδη
Γιατί «πανηγυρίζει» ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία.

Μπορεί η κατάσταση να είναι ζοφερή στον Παναθηναϊκό, καθώς δεν υπάρχει καμία αχτίδα φωτός, ενώ οι Πράσινοι κινδυνεύουν πλέον άμεσα με τις πρώτες σοβαρές κυρώσεις λόγω των οφειλών, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει έναν μικρό λόγο για να χαμογελάει.

Φυσικά, αυτό δεν έχει να κάνει με τα όσα συμβαίνουν εκτός συλλόγου, αλλά με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Είναι γεγονός ότι ο Έλληνας τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με το πάθος και τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του στον αγώνα με τη Λαμία, παρότι δεν ήρθε η πολυπόθητη πρόκριση.

Τι κι αν οι Πράσινοι βίωσαν έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό στην ιστορία τους, ο κόουτς του Τριφυλλιού ήταν κατά κάποιο τρόπο χαρούμενος μετά το παιχνίδι στη Λεωφόρο, καθώς οι Πράσινοι παρουσίασαν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα περισσότερα φετινά τους παιχνίδια, μιας και ήταν σε όλο το ματς μαχητικοί και αποφασιστικοί.

Μάλιστα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε ευχαριστημένος και από την απόδοση συγκεκριμένων παικτών, οι οποίοι στις προηγούμενες αναμετρήσεις τον είχαν απογοητεύσει. Μία τέτοια περίπτωση ενδεχομένως να είναι και ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ, ο οποίος αν και «φευγάτος» πάλεψε για την πρόκριση και τα έδωσε όλα στο χορτάρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments