Αθλητισμός

Πρόταση από την Μαλίν στον Παναθηναϊκό για τον Κουλιμπαλί

Πρόταση από την Μαλίν στον Παναθηναϊκό για τον Κουλιμπαλί
Η βελγική Μαλίν κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί και ο Αφρικανός άσος αναμένεται να μεταβεί άμεσα στα γραφεία της ΠΑΕ για να τη συζητήσει.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Μαλίν αναμένεται να βρίσκεται τις επόμενες ώρες ο Ουσμάν Κουλιμπαλί και σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η Μαλίν κατέθεσε πρόταση για την αγορά του.

Η βελγική ομάδα έδειξε εμπράκτως το ενδιαφέρον της για τον Αφρικανό άσο, ο οποίος είναι το κλειδί της υπόθεσης για το αν θα προχωρήσει η επικείμενη συμφωνία των δύο συλλόγων.

Σε περίπτωση που ο Κουλιμπαλί δώσει τη συγκατάθεσή του και ικανοποιηθεί από όσα του προσφέρει ο βελγικός σύλλογος, τότε οι εξελίξεις θα είναι άμεσες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για τον Κουλιμπαλί έχουν δείξει αρκετές ομάδες μεταξύ των οποίων και η Αλ Αϊν του Μάρκους Μπεργκ (όχι όμως και επίσημη πρόταση όπως εκ παραδρομής γράφτηκε αρχικά), αλλά προς το παρόν επίσημη πρόταση έχει καταθέσει η Μαλίν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments