Μedia

Αντίστροφη μέτρηση για το Mega – Τι είπε σε εργαζόμενους ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης

Αντίστροφη μέτρηση για το Mega – Τι είπε σε εργαζόμενους ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης
Στο βραδινό δελτίο ειδήσεων στο Mega, που παρουσίασαν η Ναταλί Κάκκαβα και ο Μιχάλης Ιγνατίου, οι δημοσιογράφοι του σταθμού αποκάλυψαν τι τους είπε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους να συναντηθούν μαζί του το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αγωνιούν οι εργαζόμενοι του Mega μετά το γεγονός ότι οι μεγαλομέτοχοι του καναλιού απείχαν από την πρώτη φάση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και στο βραδινό δελτίο ειδήσεων ότι ο ένας εκ των μεγαλομετόχων του Mega τους είπε πως το κρίσιμο σημείο για να μην υπάρξει η συμμετοχή στον διαγωνισμό ήταν το γεγονός ότι το ΕΣΡ δεν είχε δώσει τα απαιτούμενα εχέγγυα για το πώς θα εξελιχθεί η διαδικασία για τη μετάβαση στην επόμενη ημέρα. Όπως τους είπε, θεώρησε πως αυτό ήταν ρίσκο.

Επίσης, κατά τον Γ. Βαρδινογιάννη, ένα επιπλέον πρόβλημα ήταν πως την τελευταία στιγμή υπήρξε φημολογία για ενδιαφέρον περισσότερων υποψηφίων, οπότε μπορεί να υπήρχε πλειοδοτικός διαγωνισμός για τις άδειες.

Έτσι έως τα τέλη Φεβρουαρίου στο Mega θα «πέσει μαύρο» αφού, κατά τον νόμο, τρεις μήνες μετά την προκήρυξη του διαγωνισμού, μετά την απόφαση της Ολομέλειας του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης όποιο κανάλι δεν συμμετείχε στην διαδικασία θα σταματήσει να εκπέμπει.

Ο δημοσιογράφος του καναλιού Μιχάλης Ιγνατίου που βρίσκεται στο στούντιο αναφέρει ότι τα πράγματα για τους εργαζόμενους είναι πολύ δύσκολα αλλά «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία». «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκλεινε αυτό το κανάλι, οι μέτοχοι του οποίου είναι οι πιο πλούσιοι Έλληνες», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης: Mega: Έκτακτο δελτίο από το Μεγάλο Κανάλι (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments