Μedia

Το Τατουάζ επεισόδια 79 και 80: Τι θα δούμε απόψε (trailer)

Το Τατουάζ επεισόδια 79 και 80: Τι θα δούμε απόψε (trailer)
Το Τατουάζ επεισόδια 79 και 80: Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του Alpha.

«Το Τατουάζ» του Alpha είναι μια σειρά γεμάτη έρωτα, απαγορευμένους δεσμούς και εγκλήματα πάθους. Μια ερωτική ιστορία γεννιέται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ένα αστυνομικό θρίλερ με φόντο την Αίγινα και τα Μετέωρα, όπου ένας κατά συρροή δολοφόνος βάζει στο στόχαστρο νεαρές γυναίκες…

Αναλυτικά τι θα δούμε στα σημερινά επεισόδια:

Επεισόδιο: 79

Παρά τις αντιρρήσεις της Τατιάνας, η Βέρα έχει δρομολογήσει πλέον τον χωρισμό της με τον Θεοχάρη, ενώ αντίθετα η Αμαλία δείχνει να προσκολλάται όλο και περισσότερο πάνω του. Η Μαργκώ προσπαθεί ν’ αλλάξει την απόφασή του Τόνυ, να σταματήσουν το εμπόριο όπλων. Στο μεταξύ, ακούγοντας κρυφά τα όσα έχει καταγράψει η Αμαλία στο κασετόφωνο, η Έμιλυ τρομοκρατείται. Η Τατιάνα, σοκάρει την Βέρα όταν της ομολογεί πως ερωτεύτηκε τον Τόνυ. Προκαλώντας τον Γρηγόρη, να μιλήσει για τον serial killer, ο Ορφέας θ’ ακούσει κάτι από τον υπαστυνόμο, που θα τον βάλει σε μεγάλη ανησυχία.

Επεισόδιο: 80

Η Άννα και ο Αλέξανδρος ζουν ξανά τον έρωτα τους, ενώ η Τατιάνα μιλάει στην Βέρα για τον δικό της έρωτα με τον Τόνυ. Μια κακοποιημένη κοπέλα που καταφεύγει στο νοσοκομείο, δίνει στην Τατιάνα να καταλάβει πως το κύκλωμα σωματεμπορίας που πίστευε πως εξάρθρωσε, ζει και βασιλεύει. Ταυτόχρονα, ο Αλέξανδρος καταστρώνει ένα σχέδιο για να αποκαλύψει ποιοι τον εκβιάζουν με την κόρη του, ενώ μια νέα απειλή «ανατέλλει» για τον Αλέξανδρο και την Άννα, στο πρόσωπο της Εύας. Η Έμιλυ, στην Ελλάδα, προσπαθεί να βοηθήσει την Αμαλία να βγάλει άκρη με το κομμάτι του παρελθόντος της που δεν θυμάται.

Δείτε το τρέιλερ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments