Πολιτισμός

Ο Τομ Χανκς είναι ο καλύτερος ηθοποιός όλων των εποχών

Ο Τομ Χανκς είναι ο καλύτερος ηθοποιός όλων των εποχών
Ο καλύτερος ηθοποιός στην ιστορία της ψυχαγωγίας ανακηρύχθηκε πρόσφατα ο Τομ Χανκς, μετά από δημοσκόπηση σινεφίλ σε όλο τον κόσμο.

Ο Τομ Χανκς, σύμφωνα με το Ranker, που έκανε τη δημοσκόπηση μεταξύ των σινεφίλ, ανακηρύχθηκε ο καλύτερος ηθοποιός όλων των εποχών, αφήνοντας πίσωψ του μεγαθήρια όπως ο Όρσον Ουέλς, ο Μάρλον Μπράντο, η Μέριλ Στριπ, ακόμα και ο Αλ Πατσίνο.

Οι κανόνες προέβλεπαν πως οι ηθοποιοί έπρεπε να βαθμολογηθούν με βάση ολόκληρο το έργο τους και όχι μόνο την πρόσφατη δουλειά τους.

«Μερικοί από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς όλων των εποχών, δεν έχουν παίξει τα τελευταία 5 χρόνια σε κάποιο έργο, αλλά εξακολουθούν να δικαιούνται μια θέση μεταξύ των καλύτερων ηθοποιών όλων των εποχών» ανέφεραν οι κανόνες.

Αυτό σημαίνει πως ο Χανκς είχε σοβαρότατο ανταγωνισμό, διαγωνιζόμενος απέναντι σε μύθους της μακράς ιστορίας του Χόλιγουντ. Ωστόσο, δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς τις μεγάλες του ερμηνείες σε ταινίες όπως το «Forrest Gump», τη «Διάσωση του στρατιώτη Ράιαν» και το «Big».

Ποιοι είναι οι υπόλοιποι ηθοποιοί που συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα;

1. Τομ Χανκς

2. Μπέτι Ντέιβις3. Μάρλον Μπράντο4. Τζέιμς Στιούαρτ5. Κάθριν Χέπμπουρν6. Ρόμπερτ ντε Νίρο7. Τζακ Νίκολσον8. Μόργκαν Φρίμαν9. Άντονι Χόπκινς10. Ντάστιν Χόφμαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments