Αθλητισμός

Δήλωση έκπληξη Φραντζέσκου για Μολέδο

Δήλωση έκπληξη Φραντζέσκου για Μολέδο
Την είδατε;

Ο Κώστας Φραντζέσκος μίλησε για το… πολύκροτο θέμα των ημερών στον ΠΑΟΚ, που αφορά τις προσπάθειες του συλλόγου για τον δανεισμό του Ροντρίγκο Μολέντο από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Φραντζέσκος στο ”Αθλητικό Μetropolis 95.5”:

Για τον δανεισμό του Μολέντο: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα στη θέση του γιατί είναι τρομερός επαγγελματίας. Είναι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει, το αγαπάει, δένεται με την ομάδα και παίζει με αυτή. Είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, στις μονομαχίες, διαβάζει εύκολα τις φάσεις και βγαίνει πρώτος στη μπάλα. Ως αδυναμία θα μπορούσαμε να πούμε τη δημιουργία παιχνιδιού με τη μπάλα κάτω. Δεν νομίζω ότι οι άλλες ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο έχουν καλύτερο από το Μολέντο».

Για τη διάρκεια του δανεισμού: «Δεν ξέρω τη συμφωνία έχουν υπογράψει. Ο ΠΑΟΚ έχει τέτοια δυναμική που μπορεί να τον κρατήσει. Μπορεί ο Μολέντο να ταυτιστεί με τον ΠΑΟΚ και να θέλει να μείνει. Πολλά μπορεί να γίνουν σε τρεις μήνες. Δεν θα έρθει να κοροϊδέψει. Να είστε 100% σίγουροι για αυτόν».

Για το δίδυμο με Βαρέλα: «Ο προπονητής ξέρει ποιος θα παίξει με το Μολέντο δίπλα αλλά είναι η καλύτερη λύση αμυντικά για τον ΠΑΟΚ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments