Αθλητισμός

Έκανε στην άκρη η Μπαρτσελόνα για Τζέιμς

Έκανε στην άκρη η Μπαρτσελόνα για Τζέιμς
Καλά νέα για τον Παναθηναϊκό.

Ο Μάικ Τζέιμς τελεί υπό το… καθεστώς του free agent τις τελευταίες εβδομάδες, μην έχοντας βρει νέο συμβόλαιο στο ΝΒΑ, γεγονός που αυξάνει τις «σειρήνες» από την Ευρώπη. Οι φήμες που έχουν αναπτυχθεί τον συνδέουν τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με τη Μπαρτσελόνα, η οποία είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Αμερικανό γκαρντ, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo.

Ωστόσο, νέα δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν ότι παρά την επιθυμία της, η Μπαρτσελόνα θα αναγκαστεί να κάνει στην άκρη στην υπόθεση Τζέιμς. Ο λόγος; Η Μπασκόνια διατηρεί τα δικαιώματα του 27χρονου γκαρντ και διαθέτει τον πρώτο λόγο σε οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις γίνουν μεταξύ του Αμερικανού και συλλόγου της ΑCB.

Γνωρίζοντας περί του ενδιαφέροντος της Μπάρτσα, οι Βάσκοι αξιώνουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό ώστε να δώσουν το »ΟΚ» για τη μετακόμισή του στη Βαρκελώνη. Λαμβάνοντας υπ’ οψιν τα παραπάνω δεδομένα, όπως γράφεται στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα θα κάνει πίσω, καθώς παρά το γεγονός πως το ρόστερ και το μπάτζετ ελάφρυνε με την παραχώρηση του Ράις στην Κίνα, οι αξιώσεις της Μπασκόνια για τον Τζέιμς αναγκάζουν τη Μπάρτσα να κάνει πίσω στην υπόθεση Τζέιμς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments